Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Svokra poslala SMS-ku neznámemu mladíkovi: Ten urobil niečo, čo absolútne nikto nečakal

Bratia so šťastnými rodičmi Zobraziť galériu (3)
Bratia so šťastnými rodičmi (Zdroj: deorick williams)

CAIRO - Možno sa vám už tiež niekedy stalo, že ste omylom poslali sms správu úplne cudziemu človeku. Odpísal vám, alebo urobil nebodaj niečo iné? Veľmi milú skúsenosť majú v tejto súvislosti mladí manželia z amerického štátu Georgia.

Jedna americká rodina zriadila na mobiloch skupinový chat, aby mohla spolu sledovať progres príbuznej, ktorá práve začala rodiť. Nastávajúci otecko im napísal: "Sme v nemocnici, dnes rodíme! Je otvorená na 5-6 centimetrov."

Medzi príjemcami sa omylom objavil aj Deorick Williams, ktorý rodinu vôbec nepozná. Po tom, ako od nadšenej svokry v esemeske dostal fotku šťastných manželov Lindsey a Marka Lashleyovcov s bábätkom, odpísal: "Gratulujem, ale myslím, že niekto si pomýlil číslo." 

Svokra poslala SMS-ku neznámemu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: deorick williams)

Napriek tomu, že čerstvú mamičku vôbec nepoznal, sa neskôr spolu so svojím bratom zastavil v nemocnici, aby šťastným rodičom zablahoželal aj osobne a taktiež priniesol zopár darčekov pre novorodeniatko vrátane plienok, cumlíkov a fliaš. 

Svokra poslala SMS-ku neznámemu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: deorick williams)

Lashleyovcov toto gesto tak dojalo, že o ňom napísali na Facebooku. "Omylom dostal našu sms správu aj muž, ktorého mal môj príbuzný uloženého v telefóne pod zlým číslom. No a on nás potom aj so svojím bratom prišiel navštíviť a synčekovi doniesli darčeky. Boli tak strašne milí, úžasné gesto! Ďakujem vám chalani, ste super. Keby sme všetci mali takéto obrovské srdce," okomentoval konanie bratov ohromený Mark. 

Svokra poslala SMS-ku neznámemu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Pôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu