Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tetu zablokovali na záchode, tak natočila SOS VIDEO: Márna snaha o únik sa stala hitom

Teta sa zasekla na záchode Zobraziť galériu (2)
Teta sa zasekla na záchode (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Keď z nejakého dôvodu uviaznete na záchode, vaše možnosti na únik sú značne obmedzené. Buď môžete kričať o pomoc, alebo silno búchať na dvere, alebo jednoducho počkáte, kým vás niekto neobjaví, dúfajúc, že sa to stane skôr, než umriete. Alebo natočíte vtipné video.

Jednej staršej pani sa prihodila nemilá príhoda - uviazla na verejnej toalete. Práve, keď vykonávala potrebu, totiž prišla na WC matka, a použila prebaľovací pult. Nevrátila ho ale do pôvodnej polohy a prakticky tak zablokovala dôchodkyni cestu, ktorá sa cez úzku pootvorenú štrbinu nedokázala prepchať von z kabínky. Tá sa preto rozhodla, že nakrúti SOS video a požiada týmto spôsobom o pomoc nejakú online dušu. "Pomóc, pomóc, uviazla som na záchode. Bodaj by som bola chudšia," zbožne si želá pani a má pravdu. Chudý človek by tade prekĺzol. 

Tetu zablokovali na záchode,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Pristihnutá teta baví internet: VIDEO vulgárneho šoku, Jezus do pi*i, jak som sa zľakla! 

Možno sa čudujete, že keď mala pri sebe telefón, prečo jednoducho niekomu nezavolala. To by sa potom ale nestala virálnou internetovou hviezdou a netešila by sa pozornosti zo všetkých strán. Hádam sa spomedzi tých viac ako 100-tisíc užívateľov, ktorí si pozreli jej video, našiel aspoň jeden, kto ju prišiel vyslobodiť. 

Viac o téme: ToaletaVirál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu