Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Farmárske VIDEO je virálnym hitom: Stačil jediný detail a kachle nikoho nezaujímali

Banshee Moon Zobraziť galériu (3)
Banshee Moon (Zdroj: Youtube/Exoman)

BATON ROUGE - Existujú ľudia, ktorí neurobia nič prelomové, nič zaujímavé, a predsa im venujete niekoľko minút zo svojho drahocenného života. Príkladom je farmárska dvojica, ktorej video ospevujúce kachle na drevo dosiahlo rekordnú sledovanosť.

Na farme u Exomana a Banshee Moon sa toho veľa nedeje. Sem-tam pozbierate pštrosie vajcia, zoberiete psa na prechádzku a priložíte drevo do kachiel. Potom sa idete opaľovať. Napriek tomu, že nové video farmárskej dvojice je až zúfalo obyčajné, niektorí diváci ho sledujú s veľkým zaujatím. Dokážete na prvý pohľad uhádnuť, prečo?

VIDEO Virálny hit: Dievčina v aute nakrúcala svojho otca pri speve

Dôvodom je 50-ročná Banshee Moon, ktorá má oblečené veľmi priliehavé tričko a netrápi sa nosením podprsenky. Kým Exoman hovorí o veciach, ktoré nikoho nezaujímajú, jeho manželka oheň v kachliach poriadne rozdúchala.

Farmárske VIDEO je virálnym
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Exoman)

Farmárske VIDEO je virálnym
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Exoman)

Podľa amerických médií žijú manželia na farme v Louisiane a preslávili sa nakrúcaním virálnych videí z naturálneho prostredia. Banshee Moon sa v minulosti dostala do pozornosti napríklad videom silového tréningu s traktorom či promenádou svojho tela v bikinách. 

Viac o téme: FarmaVirálBanshee MoonExoman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu