Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chodník hanby: Policajná razia v ruskom bordeli, VIDEO nahých prostitútok a ich klientov!

Nahí previnilci kráčajú po ulici Zobraziť galériu (2)
Nahí previnilci kráčajú po ulici (Zdroj: youtube/viralvideos 2016)

PETROHRAD - Obyvatelia druhého najväčšieho ruského mesta Petrohrad sa stali svedkami grotesknej udalosti. Po ulici sa prechádzala skupina nahých prostitútok a ich klientov. Išlo o súčasť policajného zásahu v miestnom bordeli.

V jednom ilegálnom nevestinci, ktorý sa nachádza na petrohradskom ostrove Vasilievski,  sa pred pár dňami konala policajná razia. Väčšina dievčat, ktoré tam pracuje, aj ich klienti, boli zatknutí. Trom mužom sa podarilo utiecť cez zadné dvere. 

ROZHOVOR s petržalskou prostitútkou: Šokujúce slová o drsnej realite, zákazníkoch aj zárobku

Skupinu jedenástich prostitútok aj ich zákazníkov potom policajti vyhnali von. Úplne nahí museli prejsť piatimi blokmi, až kým ich dôstojníci nenapchali do áut a neodviezli na policajnú stanicu. Celý výjav nafilmovali okoloidúci ľudia na video. 

Chodník hanby: Policajná razia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/viralvideos 2016)

"Polícia vpálila do budovy a o chvíľu neskôr odtiaľ vyšla s nahými a plačúcimi šľapkami. Bolo by to ešte zábavnejšie, keby sa to stalo cez deň," povedala očitá svedkyňa Natalia Lukjanova. 

Razia sa konala na základe tipu od bývalého ruského kickboxera Viačeslava Datsika. Majster bojových umení, ktorý si hovorí Červený Tarzan, vyhlásil vojnu prostitúcii v Petrohrade a pravidelne žiada políciu, aby kontrolovali nevestince v meste. 

Viac o téme: ProstitútkaBordelPetrohradNevestinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu