Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO z ruských ciest: Takto násilník z Lexusu doplatil na to, že chcel zmlátiť motorkára

Medzi vodičom a motorkárom sa strhla bitka.
Medzi vodičom a motorkárom sa strhla bitka. (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Incident natočený prostredníctvom kamery umiestnenej na prilbe motocyklistu opäť raz dokázal, že najnebezpečnejším momentom na cestách nie je ani tak ich kvalita ako správanie samotného človeka. Tentokrát sa o zábavu internetových užívateľov postarala prchká ruská povaha, no treba dodať, že agresívni šoféri sa nájdu aj v hociktorej inej krajine.

Vodič v Bratislave prežil nočnú moru: Zatrúbil... to, čo prišlo potom, nečakal ani vo sne

Keď motorkár nezastavil na blatistej lesnej križovatke, nepočkal a nedal prednosť na úzkej ceste sprava prichádzajúcemu Lexusu, jeho vodiča to poriadne dožralo. Iný by si možno za volantom ponadával a po chvíli na nepríjemnosť zabudol, ale Rusa na SUV to rozhodilo natoľko, že musel svoj hnev vyjadriť ručne-stručne.

Keď motocyklista zastal, šofér okamžite vystúpil z auta. V akčnej chvíli dokonca ani nezatiahol brzdu, takže sa jeho Lexus pomaličky pohyboval ďalej. Domnelému vinníkovi uštedril prvú ranu, ale evidentne sa zmýlil v tom, že v tomto súboji bude mať navrch. Motorkár bol pre neho príliš silný oriešok a po chvíli sa z agresora stala obeť.

Potýčka mala aj niekoľko komediálnych prvkov, keď útočník skončil vyváľaný v žihľave a spacifikovaný. Motorkára v ďalšom počínaní zastavili svedkovia, ktorí sa prišli pozrieť, čo sa deje. Záznam z incidentu si možno pozrieť z dvoch uhlov. Kameru mal totiž na prilbe nielen dotyčný motorkár, ale aj jeho kamarát. V názvoch videí umiestnených na portáli YouTube sa píše, že vodič bol opitý.

Viac o téme: BitkaVodičMotorkár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu