Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dievča (19) masturbovalo pred ľuďmi: Zhodilo nohavice, roztiahlo nohy a ukazovalo rozkoš

Alice si na svoje vyvádzanie nepamätá Zobraziť galériu (2)
Alice si na svoje vyvádzanie nepamätá (Zdroj: FB)

CORNWALL - Intoxikovaná žena mala zjavne problém so zdravým úsudkom a onanovala na verejnej lavičke, okolo ktorej chodili ľudia. Nanešťastie ju pri tom niektorí zo svedkov natočil na mobilný telefón a stala sa hitom internetu. Okrem súdu ju tak čakalo aj poníženie.

Nový sexuálny trend: Ženy v snahe o orgazmus platia 190 eur cudzincom za trenie vagíny

Alice Coyleová (19) si pravdepodobne vzala legálnu drogu Spice a v Cornwalle si jednoducho vyzliekla legínsy, aby sa hrala za denného svetla sama so sebou pred očami ohromených divákov. Jeden zo svedkov si udalosť natočil a zverejnil ju na Facebooku, kde video za krátky čas dosiahlo 129-tisíc zhliadnutí. "Oh, môj bože, čo to robí?" počuť hlas muža, ktorý pikantnú scénku zaznamenal.

Dievča (19) masturbovalo pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Mnohým ľuďom na sociálnych sieťach sa však ženy uľútostilo a tvrdili, že ju mal niekto prikryť a nie takto verejne ponížiť. Okolo šiel napríklad mladík, ktorý sa výjave celkom bavil, či pohoršená mamička s kočiarom, ktorá sa snažila svoje dieťa pred šokujúcim divadlom ochrániť.

Coyleová na súde svoje činy oľutovala, ale tvrdila, že si na to, čo stvárala, vôbec nepamätá. Súd rozhodol, že do väzenia nepôjde, ale musí 12 mesiacov pracovať pre komunitu a podrobiť sa odvykacej a protialkoholickej liečbe. "Do budúcnosti Vám prajeme veľa šťastia," povedal zahanbenej dievčine predsedajúci súdu. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: MasturbáciaVerejnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu