Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Hostia v reštaurácii neverili vlastným očiam: Párik sa pustil pokojne do masturbácie

Absencia zdravého rozumu? Zobraziť galériu (2)
Absencia zdravého rozumu? (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO - Obscénny pár bol zadržaný po tom, čo hostia na jeho nemiestne správanie upozornili majiteľa reštaurácie a ten privolal políciu. Zábery ukazujú drzú dvojicu, ako pred očami zdesených zákazníkov predvádza "sexuálny akt.".

Ani policajti tomu neverili: Šofér neovládol svoje pudy a masturbáciou sa pripravil o život

Explicitný záznam natočený na mobilný telefón ukazuje mladú ženu v kvetinových šatách, ktorá nedáva takmer žiadny priestor na predstavivosť pri tom, čo vlastne vykonáva na svojom partnerovi.

Pohoršení hostia v reštaurácii Orinoco, v mexickom meste San Pedro Garza Garcia, nezvyčajnú udalosť okamžite nahlásili majiteľovi, ktorý si privolal na pomoc mužov zákona. Video zachytáva taktiež moment, ako polícia pár zadržala za narúšanie verejného poriadku.

Zábery nakoniec ešte ukážu, ako je nadržaná dvojica vyvedená z priestorov za potlesku a jasotu nielen zákazníkov, ale aj zamestnancov.

VIDEO Hostia v reštaurácii
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ako sa dalo čakať, video sa dostalo aj na sociálne siete, kde si diváci podali párik za obscénne správanie. Niektoré organizácie dokonca vyzývali, aby dvojica dostala ťažký trest za svoju nevychovanosť na mieste, kde ľudia stolovali so svojimi rodinami.

Podľa informácií miestnych médií bol pár údajne v čase incidentu opitý a nadrogovaný. Nie je známe, či ho aj formálne obvinili.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Viac o téme: Masturbácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu