Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vyhrala milióny v Lote: Jane (20) však sklamal vlastný priateľ, takýto podraz poza chrbát!

Darmi si jeho lásku nezískala. Zobraziť galériu (7)
Darmi si jeho lásku nezískala. (Zdroj: FB/Jane Park)

LONDÝN - Mladá Britka (20), ktorá sa stala zo dňa na deň milionárkou po tom, čo vyhrala v lotérii, pravdepodobne čakala, že bude mať rozprávkový život. Vytriezvenie však prišlo tak či tak. Dievčinu, ktorá peniaze utráca napríklad za umelé prsia, sklamal dokonca jej najbližší. Zistila totiž, že priateľ predával darčeky od nej, aby získal hotovosť.

Vyhrala 148 miliónov, teraz jej ľudia nevedia prísť na meno: Nechutný PODRAZ boháčky

Jane Parková z Edinburghu si užila mediálnu slávu, keď ako 17-ročná vyhrala milión libier, a napriek tomu, že si kúpila vlastný dom, vrátila sa bývať späť do paneláka, kde vyrastala. Hoci sa nečakane zbavila starostí, ako sa uživí, jej skúsenosti nie sú iba pozitívne. Najnovšie označila svojho, dnes už bývalého, priateľa za "hada", pretože predal hodinky Rolex, ktoré mu darovala iba mesiac predtým. Pôvodne mu ich kúpila za 7-tisíc libier, mladík, ktorý chcel rýchlu hotovosť, ich podľa jej slov strelil za úbohú tisícku.

Vyhrala milióny v Lote:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB/Jane Park)


Po tom, čo prišla na to, ako jej vyvolený nakladá s jej darčekmi, chcela od neho, aby jej vrátil aj nové auto, ktoré mu venovala. Bohužiaľ, Opel Astra je napísaný na jeho meno a Mark Scales (22) jej ho odmieta dať späť.

"Rozišli sme sa pred mesiacom. Celý čas sme sa hádali. Je to tak trochu had. Keď sme išli spolu von, každý mi hovoril, že ma len využíva pre peniaze. Snažila som sa kúpiť si jeho lásku, ale zrejme ku mne nič necítil. Mala som ich počúvať. Ale bola som zamilovaná a samozrejme slepá," povedala poučená dievčina pre britský denník The Sun.

Vyhrala milióny v Lote:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB)

Jane svojmu bývalému už adresovala niekoľko drsných slov na Facebooku aj Twitteri. Mark jej zase vracia úder tým, že na ňu za jej tvrdenia pošle právnikov. Navyše je podľa neho švorc, a preto robí zúfalé veci.

Po tom, čo Jane vyhrala v lotérii pred tromi rokmi, jej prvé nákupy zahŕňali kabelku Louis Vuitton a šteňa čivavy. Na 18. narodeniny si dopriala bujarú párty a taktiež si dala zväčšiť prsia.

Vyhrala milióny v Lote:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB/Jane Park)

 

Viac o téme: VýhraJane Parková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu