Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ľudia si o mužovi mysleli, že je tehotný: FOTO V bruchu mu rástla tá najstrašnejšia vec

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Mary Ellen Mark)

PEKING - Hoci muž vyzeral roky ako tehotný, lekári mu diagnostikovali niečo celkom iné. V jeho bruchu sa ukrýval jeden z najväčších nádorov, aký kedy kto mal. Vážil takmer 31 kilogramov a bol väčší ako bežné tehotenské brucho budúcich rodičiek.

Nádor rástol v bruchu 45-ročného muža z Číny až tri roky a spočiatku sa ho nešťastník snažil zničiť pitím bylinných čajov. Trápenie sa začalo v roku 2013, keď Číňan navštívil lekára v meste Wuhan a sťažoval sa na bolesti brucha. Pacient si však nemohol dovoliť nákladnú liečbu, a tak s nádorom tri roky svojpomocne bojoval. Nakoniec sa však zväčšil natoľko, že mu tlačil na vnútorné orgány a znemožňoval normálne dýchanie, uviedol portál Mirror.

Príčina najrozšírenejšej rakoviny odhalená: Slováci, toto sa týka najmä vás

V marci tohto roka sa na muža s obrovským nádorom usmialo šťastie a chirurgovia mu ho úspešne vyoperovali . Podľa nich išlo o druhý najťažší brušný nádor na svete. Po trojtýždňovej rekonvalescencii je pacient opäť fit a dokonca si dokáže sám zaviazať šnúrky na topánkach, čo bolo preňho posledné mesiace nemožné. Hoci bol nádor benígny, lekári muža upozornili na návrat t o, že môže znova narásť. Preto bude Číňan musieť každých šesť mesiacoch chodiť na lekárske kontroly.

...

Viac o téme: NádorTehotný muž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu