Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pacient (48) postavil do pozoru celú nemocnicu: Vyskočil na parapetu a kričal ako šialený!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - K dramatickej situácii došlo dnes v ranných hodinách v areáli Liptovskej nemocnice s poliklinikou MUDr. Ivana Stodolu v Liptovskom Mikuláši. Podľa polície chcel 48-ročný muž vyskočiť z okna. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

"Muž vystúpil do okna na treťom poschodí a hrozil, že vyskočí. Na miesto boli okamžite vyslané policajné hliadky a záchranné zložky, ktoré sa s mužom pokúšali nadviazať kontakt, odlákať pozornosť a znemožniť mu dokončiť jeho zámer. Muž však odmietal akékoľvek snahy o nadviazanie komunikácie, či už s policajtmi, alebo s lekárkou," uviedla.

Liptovskomikulášski hasiči sa pokúšali dostať do vnútra zo strechy. "Nebolo to dobré riešenie, keďže pacient na hasičské a policajné zložky reagoval veľmi nervózne," skonštatovala riaditeľka Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši Eva Krajčiová.

Na miesto prišiel aj policajný vyjednávač. "Po troch hodinách sa policajtom podarilo odlákať mužovu pozornosť od okna a za pomoci hasičov ho policajti spacifikovali. Následne 48-ročného pacienta odovzdali do starostlivosti lekárov," doplnila žilinská krajská policajná hovorkyňa.

Viac o téme: NemocnicaPacient
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu