Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sex žene (28) zachránil život: Keby som vtedy nespala s frajerom, nezistila by som TO

Ellie je, zdá sa, z najhoršieho vonku Zobraziť galériu (3)
Ellie je, zdá sa, z najhoršieho vonku (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Mladá žena z Londýna tvrdí, že sex jej zachránil život. Vďaka nemu totiž zistila, že v sebe nosí tumor veľký ako melón. Mala šťastie, pretože sa ho podarilo celý vyoperovať, no jej príbeh by mal slúžiť ako memento pre ostatné ženy, ktoré podceňujú príznaky.

Dvadsaťosemročná Ellie Taylor-Davisová sa práve milovala so svojím priateľom, keď pocítila, akoby sa jej v podburšku hýbala nejaká hrča. Pripísala to problémom so zápchou, ktoré sa u nej už vyskytli v minulosti. Keď si ale o mesiac neskôr dala voperovať vnútromaternicové teliesko, lekár v jej tele objavil enormnú masu tkaniva. Následný ultrazvuk odhalil, že na vajenčníkoch mala 16-centimetrový tumor, ktorý tlačil na vnútorné orgány. Chirurgom sa ho podarilo odstrániť celý tak, že pacientka už nemusí podstúpiť ani rádioterapiu. 

Sex žene (28) zachránil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ellie, ktorá je teraz v remisii, dúfa, že jej príbeh pomôže ostatným ženám rozpoznať prípadné príznaky vážneho ochorenia. "Nikdy by som si nebola uvedomila, že niečo nie je v poriadku, keby som počas sexu neucítila v sebe tú rakovinovú cystu. Zachránilo mi to život, mala som veľké šťastie," hovorí. "Cítila som, že sa vo mne niečo pohlo a bolo to naozaj divné. Keď mi lekári povedali, že ide o nádor, bola som strašne vydesená," pokračuje. 

Sex žene (28) zachránil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Angličanka v ostatnom čase cítila častú potrebu močiť, no netušila, že je to práve preto, lebo tumor tlačil na močový mechúr. Keď ho z nej vybrali, vyzeral vraj ako mimozemšťan. Našťastie kvôli rakovine neprišla o možnosť mať vlastné deti. K symptómom rakoviny vaječníkov patrí pretrvávajúce nadúvanie, časté močenie či pretrvávajúce bolesti brucha a pocit plnosti. 

Viac o téme: SexRakovinaNádorTumorVaječníky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu