Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kráska skúsila rande naslepo: Potom dostala od muža TENTO odkaz, nasledoval plač a zrútenie!

Takara Allen Zobraziť galériu (3)
Takara Allen (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Nemal to robiť. Mladík, ktorý si vyrazil na rande s krásnou make-upistkou, si nedal pozor na jazyk a spravil, čo nemal. Slečna si však zachovala chladnú hlavu a na jeho čin zareagovala rovnakou mincou.

Takara Allen (22) z Austrálie si dohodla rane na online zoznamke Tinder. Po počiatočnom zoznámení sa s nádejným mladíkom však prišlo nečakané prekvapenie. Muž si zadal jej meno na sociálnu sieť Instagram, aby si prezrel jej fotky. Zjavne pobúrený jej výzorom jej na jednej snímke zanechal nepríjemný odkaz.

Kráska skúsila rande naslepo:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Nechcem byť neslušný a nemysli si, že ťa chcem uraziť, ale pri pozeraní na tvoje fotky na Instagrame ma napadla otázka - nemyslíš si, že by si bola krajšia, keby si necháš vyblednúť pokožku?", napísal jej potenciálny frajer s tým, že by podľa neho vyzerala oveľa krajšie, keby bola bledšia.

Tara sa živí ako make-upistka a na svojej postave nechce nič meniť
Zobraziť galériu (3)
Tara sa živí ako make-upistka a na svojej postave nechce nič meniť  (Zdroj: Facebook)

Takara bola zdevastovaná týmto komentárom, informujú britské médiá. "Bola som z toho tak šokovaná, že som sa rozplakala. Toto mi nikto predtým nikdy nepovedal," nechala sa počuť kráska. Zjavne sa z toho šoku otriasla, keďže mužovi vrátila požičané.

Odpísala mu toto: "Už si niekedy uvažoval nad tým, že by si vypil bielidlo? Svet by bol potom oveľa kraší." S týmto zážitkom sa aj pochválila na sociálnej sieti. No to nebolo všetko. Muža si odvtedy zablokovala a nechce o ňom už nikdy viac počuť.

Viac o téme: RandeTakara Allen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu