Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otrasné VIDEO: Nič pre slabé žalúdky, dedinčania vraj zabili krv sajúce monštrá!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

ASTANA - Podľa obyvateľov istej dediny v Kazachstane sú tieto mŕtve tvory desivými bytosťami sajúcimi krv zvierat. Poverčiví ľudia tvrdia, že sa im podarilo chytiť legendárne čupakabry, ktoré majú na svedomí smrť ich dobytka. Podľa záberov zverejnených na internete sa však viacerí užívatelia domnievajú, že ide iba o obyčajné mačky.

Senzácia z Paraguaja: Mali nájsť definitívny dôkaz o existencii čupakabry, VIDEO upírieho tvora

Na otrasných záberoch sú vidno dravci s ostrými zubmi, ktoré vraj mali byť použitié pri vysávaní krvi z hovädzieho dobytka, ale aj oviec, či kurčiat. "Tieto tvory nie sú mačky, v noci zabíjali dobytok, pričom ich nezaujímalo mäso, ale iba krv," napísal jeden z komentujúcich na internete. Druhý mu však oponoval tým, že sú to určite len mačky, ktoré už boli mŕtve dlhší čas. Ich telá sa iba vo vode zväčšili a nafúkli.

Otrasné VIDEO: Nič pre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Čupakabry údajne ľudia vídajú najmä v Amerike či v Mexiku. Svedkovia sa vyjadrili, že majú veľkosť menšieho medveďa s obrovskými zubami a hrozivým radom tŕňov na chrbte. Aj keď sa väčšina pozorovaní odohrala na americkom kontinente, niektoré sa objavili aj na Filipínach, v Rusku či teraz najnovšie v Kazachstane. Informoval portál express.co.uk.

Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Viac o téme: ČupakabraKazachstan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu