Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena objavila na pláži monštruóznu zdochlinu na FOTO: Vyzerá ako kostra dinosaura!

More z hlbín vyplavilo prekvapenie
More z hlbín vyplavilo prekvapenie (Zdroj: Twitter/@neilmcnally)

PORT TALBOT - Melanie Edwards Reesová objavila na pláži kostru tvora, ktorého pôvod je obrovskou záhadou. Uhynuté zviera muselo byť dlhé štyri a pol metra! Mohli by v najhlbších morských vodách dodnes žiť príbuzní dinosaurov?

Melanie objavila záhadnú kostru spolu s manželom, keď sa vydali na prechádzku po pláži Port Talbot, aby vyvenčili psa. Zviera však ani jeden z nich nedokázal na základe pozostatkov identifikovať. Najprv si mysleli, že ide o vyplavený kus dreva, ale keď k objektu prišli bližšie, všimli si, že ho obklopuje roj múch.

Veľká hádanka zo zvieracej ríše: Žena našla v záhrade žabu s gigantickým... na FOTO!

„Na pláž sme často chodievali s deťmi a veľakrát sme našli ostatky delfínov či medúz, ale nikdy nič také veľké,“ opísala objaviteľka. Obaja manželia sú nálezom prekvapení a snažia sa prísť záhade na koreň. Rozum im hovorí, že by mohlo ísť aj o kostru veľryby.

Fotografia však vyburcovala fantáziu verejnosti natoľko, že ľudia začali pri hádaní pôvodu zvieraťa zachádzať priďaleko. Niektorí z nich dokonca navrhli, že more vyplavilo kostru dinosaura! Manželia sú však skeptickí a dúfajú, že sa nájde odborník, ktorý im záhadu pomôže vyriešiť, informoval Southwales-eveningpost.co.uk.

...

Viac o téme: DinosaurusKostraZdochlina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu