Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obyvateľa rozhnevali sexujúce páriky pred jeho domom: VIDEÁ z chvíľ lásky zverejňuje na webe

(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Internetový užívateľ mal už plné zuby toho, ako si nadržané a nezriedka opité dvojice robia z parčíka oproti jeho domu hniezdočko lásky a rozhodol sa proti nim použiť moderné technológie. Frustrovaný obyvateľ, ktorého nebavilo už počúvať zvuky lásky, namontoval sledovacie kamery a teraz ich neprístojnosti zverejňuje.

Žena, ktorá porodila dvojičky, dva roky ukrývala tajomsto: Potom prišlo šokujúce odhalenie!

Užívateľ s nickom Camoit Mightyram sa rozhodol vydobyť si právo na pokoj umiestnením sledovacích kamier a spočiatku dúfal, že pohľad na ne hravé páriky odradí od využívania verejného priestoru ako provizórnej spálne. Namiesto toho si mohol na zázname pozrieť celú plejádu sexuálnych aktov a iných nedôstojností.

"Opäť ľudia robia veci pred mojím domom miesto toho, aby si našli vlastné miesto. Kedy konečne pochopia, že tie CCTV kamery sú skutočné," napísal frustrovaný obyvateľ vo svojom najnovšom poste. Pohlavie Mightyrama ani presné miesto, kde k týmto lascívnostiam dochádza, nie je známe, avšak kamery už zachytili naozaj všeličo. Močenie opitej ženy pod stromom je len slabý odvar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu