Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

POZOR, ak sa stravujete vo fastfoode: FOTO grcu, ktorý predali zákazníčke v McDonalde

Na tomto by si asi nepochutil nikto Zobraziť galériu (2)
Na tomto by si asi nepochutil nikto (Zdroj: profimedia.sk)

DUDLEY - Taká znechutená hádam ešte nikdy nebola! Mladá matka z anglického grófstva West Midlands si kúpila svoj obľúbený burger a už sa tešila, kedy sa do neho zahryzne. Len čo tak ale urobila, to hneď aj oľutovala. Pri pohľade na jej fotky vám bude jasné, prečo.

Tridsaťštyriročná Lucy Whitehousová minulý piatok dostala chuť na hamburger, tak zašla do McDonaldu a jeden si kúpila. No už po prvom zahryznutí sa poriadne zháčila, jedlo bolo totiž úplne studené. Keď sa pozrela dovnútra žemle, navyše zistila, že mäso bolo surové! "Bolo to totálne nechutné. Nemôžete predsa jesť surové ružové mleté mäso, je to škodlivé. Ak by som to dala môjmu dvojročnému synovi Reggiemu, nevšimol by si to a burger by zjedol. Mohlo by mu to uškodiť," vyhlásila pohoršene. 

POZOR, ak sa stravujete
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

McDonald's odhalil tajomstvo: VIDEO dokazuje, z čoho sa naozaj vyrábajú hranolky

Lucy okamžite napochodovala do prevádzky, kde burger kúpila a posťažovala sa jej manažérovi. Ten uznal, že jedlo bolo naozaj surové a ospravedlnil sa. Zároveň zákazníčke v rámci kompenzácie ponúkol dve jedlá zdarma. "Vôbec mi nešlo o tom, aby som niečo dostala zadarmo. Jednoducho ma veľmi nahnevalo, že mi predali surový hamburger. Do McDonaldu po tomto zážitku už nikdy nevkročím," dodala rozhorčená Whitehousová. 

POZOR, ak sa stravujete
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hovorca siete rýchleho občerstvenia uviedol, že kvalita jedla je ich najdôležitejšou prioritou. "Na kvalitu našich pokrmov kladieme veľký dôraz a v snahe vyhnúť sa akýmkoľvek nedokonalostiam dodržiavame tie najprísnejšie normy. Hneď po tom, ako nám pani Whitehousová povedala, čo sa jej stalo, sa jej naši zamestnanci ospravedlnili a začali zisťovať, ako je možné, že k incidentu vôbec došlo." 

Viac o téme: HamburgerMcdonaldsSurové mäso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu