Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Aj vy občas zaspíte v MHD? VIDEO, po ktorom sa odteraz budete báť čo i len oko zažmúriť

Potkan mužovi vyliezol až na hlavu Zobraziť galériu (2)
Potkan mužovi vyliezol až na hlavu (Zdroj: youtube/antony lin)

NEW YORK - Bol tak unavený, že nevydržal domov a dal si šlofíka cestou z práce rovno vo vlaku. Spolucestujúci zachytil, ako muž na videu ale na tvrdý spánok v metre doplatil. Vôbec necítil, že sa mu do priazne votrel nevítaný hosť, o ktorého spoločnosť by za normálnych okolností vôbec nestál.

Ak ste jedným z tých ľudí, ktorí jazdu v mestskej hromadnej doprave využívajú na to, aby si pospali, potom vás toto video od tejto činnosti pravdepodobne navždy odradí. Jeho hlavným aktérom je Newyorčan s hlavou zaborenou do rukávov svojej bundy. Spí tak tvrdo, že vôbec necíti, keď po ňom začne liezť obrovský potkan, ktorý sa mu usídli na hlave. 

Aj vy občas zaspíte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/antony lin)

"Bolo to absolútne nechutné a poriadne ma to vydesilo. Je neskutočné, že sa také niečo vôbec deje vo verejnej doprave. Áno, už som videl potkany liezť po koľajniciach alebo na peróne, ale ešte nikdy vo vnútri vozňa," povedal autor videa Antony Lin televízii WNBC TV. 

Muž chytil najväčšie monštrum svojho života: FOTO zvieraťa, ktoré číhalo pri detskom ihrisku

Keď sa spiaci muž zobudil a uvedomil si, že mu na hlave sedí veľký hlodavec, od strachu zvrieskol a začal bezhlavo utekať. Podľa všetkého sa mu ale nič nestalo. 

Viac o téme: New yorkPotkan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu