Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Internetový podvod: Partia dievčat otehotnela v bazéne po tom, čo mladík ejakuloval do vody

Článok sa objavil na jednom z amerických portálov
Článok sa objavil na jednom z amerických portálov (Zdroj: worldnewsdailyreport.com)

TALLAHASSEE - Podľa amerického portálu worldnewsdailyreport.com šestnásť dospievajúcich dievčat vo veku 13 až 17 rokov otehotnelo po tom, čo došlo počas párty v bazéne k nešťastnej udalosti. Jeden z mladíkov, ktorý sa narodeninovej oslavy zúčastnil, bez varovania ostatných ejakuloval do vody a takýmto spôsobom tínedžerky oplodnil. Aj keď správa popiera základné biologické znalosti, mnoho ľudí jej už naletelo.

Podvodná správa na sociálnych sieťach: Banány a pomaranče infikované HIV

Všetko sa malo odohrať ešte začiatkom tohto roka na oslave 15. narodenín Daliah Jenningsovej, ktorá však nemala pri sebe v osudný deň plavky, a tak sa darčeku v podobe tehotenstva úspešne vyhla. Vinníkom celej populačnej epidémie bol údajne Tommy Coulter (15), ktorý tvrdí, že do bazéna ejakuloval len náhodou a nešlo o žiadne sexuálne orgie. Sám sa stále považuje za panica, hoci sa teraz z neho stala miestna celebrita a muži za nim chodia, aby mu k výkonu pogratulovali.

Doktor John Suzukima z nemocnice Tallahassee Memorial Healthcare Hospital objasnil, že príčinou viacnásobného tehotenstva je zriedkavý zdravotný stav chlapca, ktorý sa nazýva spermafortis. Ten robí jeho spermie neobvykle silnými. Klinické testy vraj preukázali, že muži so spermafortisom sú oproti priemeru až tisíckrát potentnejší a ich semeno je dosť podobné tomu, ktoré majú vodné cicavce, ako sú delfíny, čo ho robí neuveriteľne odolným voči vode.

Na záver autor článku ešte dodáva, že väčšina zo 16 tehotných dievčat plánuje podstúpiť potrat, hoci dve hlboko veriace rodiny už pripustili, že ich dcéry dieťa vynosia. Celá správa znie, ako obrovská senzácia, ktorá sa rozšírila po celom svete, len sa akosi pozabudlo, že jej pôvodcom je recesistický portál. Preto je nutné veci uviesť na pravú mieru.

Už meno samotného lekára vzbudilo pozornosť, pretože nikde inde na internete o ňom nie je ani zmienka a nedá sa nájsť ani na stránke nemocnice. Dopátrať sa nedá ani k diagnóze s názvom spermafortis, ktorá je taktiež vymyslená. Normálna mužská spermia nie je schopná prežiť takýto kontakt s vodou, ktorá je navyše v bazéne chlórovaná. Spermia je síce vybavená receptormi na vyhľadávanie ženského vajíčka, ale len v optimálnom prostredí (vagíny), kde nemusí prekonávať veľké vzdialenosti. Naozaj nedokáže slúžiť ako stopovací pes, ktorý nájde každú ženu v bazéne za účelom oplodnenia.

Viac o téme: PodvodSpermieHoaxTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu