Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mám rada inteligentný humor, hovorí Kristína Farkašová, ktorá vystúpi v stand-upe Na smiech

Kristina - na smiech stand up Zobraziť galériu (2)
Kristina - na smiech stand up

Marcové vydanie show Na smiech - to je liter a pol vínka čistého stand-upu zo slovenských vtipničov. Cynické a zároveň láskavé hrozná prelisované skúsenosťami sa budú v utorok 15. marca nalievať do smädných bránic. Návštevníci si budú môcť vychutnať plnými dúškami výstupy Kristíny Farkašovej, Tomáša Hudáka, Michaela Szatmaryho, Jara Abaffyho, Mira Ardona a Antoniosa Vlachoua.

Kristína, akú úlohu v tvojom živote hrá humor?
Jednu z najpodstatnejších. Humor a sarkazmus považujem za svoje najdôležitejšie vlastnosti potrebné na prežitie.

A aký typ humoru máš rada osobne? Čierny, láskavý, ironický...?
Mám rada inteligentný humor. Mám rada vtipy, nad ktorými treba trochu porozmýšľať, milujem slovné hračky a milujem, keď si niekto robí srandu zo seba. Milujem, keď to má hlavu a pätu a stand-up je dobre vystavaný. A mám rada aj absurdný humor. Mám rada napríklad humor Tomáša Hudáka. Veľmi.

Aké témy podľa teba najviac platia na slovenské publikum v rámci humoristického vystúpenia?
To je asi individuálne. Ale zrejme funguje práve to, keď si stand-upista robí srandu sám zo seba.

A sú podľa teba nejaké hranice, za ktoré sa v humore nemá ísť?
To je take subjektívne, že si netrúfam odpovedať. Každý má svoje hranice. Mne niektoré veci neprídu vôbec vtipné, iní sa na nich smejú. Takže, asi vtipné sú. Môj humor tiež nechápe každý a ja sa na sebe bavím. (smiech)


Kristína Farkašová
výberová odroda slovenského stand-upu - vtipná, herecky zdatná, inteligentná a aj pohľadná. Nenechajte si ju ujsť, opije vás svojim humorom.

Tomáš Hudák
vystopuje dobrú tému na stand-up tak zdatne, ako someliér ten správny buket. Jeho výstup nikdy nesklame, preto si ho treba vychutnávať naplno.

Michael Szatmary
je zaujímavá zastáva na stand-upovej ceste. Nezabudnite si na koštovku priniesť aj kamarátov, lebo nie je nič lepšie, ako užívať si túto švandu s nabližšími.

Jaro Abaffy
sa ako systémový administrátor nezdá, ale jeho korene na východe Slovenska naznačujú, že ustojí aj tie najsilnejšie bublinky. Jeho výstup vám pozdvihne ducha a nezanechá žiadnu kocovinu.

Miro Ardon
sorta z trnavských pláni je silný stand-upový mok, ktorý stojí za to okoštovať. A keď si dáte i zo dva poháriky, nikto vám to nebude mať za zlé.

Antonios Vlachou
je o trochu exotickejšieho pôvodu, v jeho prejave cítiť arómu južných vetrov. Výborne chutí v každom ročnom období a dokáže dokonale osviežiť náladu.

15. 3. (utorok)
Štart: 20:30 hod.
Vstupenky zakúpite v sieti PREDPREDAJ.SK.

Viac o evente.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu