Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chlapčenská Al z Krok za krokom: Stala sa mamou!

Christine Lakin Zobraziť galériu (6)
Christine Lakin (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Americká herečka Christine Lakin, ktorá sa preslávila ako Alicia "Al" Lambert zo sitkomu Krok za krokom (1991 - 1998), sa stala matkou. Tridsaťsedemročná rodáčka z Dallasu priviedla v nedeľu na svet dcéru, ktorej s manželom, hercom Brandonom Breaultom dali meno Georgia James.

Herečka to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotku novorodenca. Lakin a Breault sa zosobášili v októbri 2014 a vlani v novembri prezradili, že čakajú dieťa.

Christine Helen Lakin odštartovala hereckú kariéru v reklamách a následne sa predstavila v televíznom filme Ruža a šakal (1990). O rok neskôr ju obsadili do spomínaného sitkomu Krok za krokom, v ktorom účinkovala až do jeho ukončenia v roku 1998 a za jej výkon ju dva razy nominovali na Young Artist Awards. Následne účinkovala predovšetkým v televíznych projektoch a tiež niekoľkých filmoch ako Hľadá sa Kelly (2000), Mrte dobrý žúr (2003), Rebelka proti svojej vôli (2007), Kráska a tá druhá (2008), Zase ona! (2010) či Veronica Mars (2014), pričom za romantickú komédiu Kráska a tá druhá získala spoločne s Paris Hilton a Joelom Davidom Mooreom anticenu Zlatá malina. 

Viac o téme: Christine Lakin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu