Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bizarné svedectvo zmäteného dôchodcu (61): Cudzinec mi prezradil, že vlády a banky nás klamú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PALLASKENRY - Bývalý tesár je presvedčený, že ho cestou domov uniesli mimozemšťania s veľkými očami a kónickým tvarom lebky. Jeden z nich mu dokonca prezradil, aký osud čaká našu planétu.

Gerry Battles z írskeho Pallaskenry sa práve vracal domov z krčmy, keď zažil najpodivnejšie stretnutie vo svojom živote. Ocitol sa tvárou v tvár mimozemšťanom s veľkými očami a predĺženou lebkou. Nedokázal sa však hýbať. Cítil, že je paralyzovaný, ale mihnutím oka sa dokáže premiestniť napríklad na Severný pól.

VIDEO Žena uniesla v Prahe dievčatko (8): Chcela ho uchrániť pred mimozemšťanmi

„Stalo sa to len niekoľko minút od môjho domu,“ spresnil Gerry. Bola jasná noc, keď ho odrazu ožiarilo prudké biele svetlo, podobné, aké ožaruje pacienta na chirurgickom stole. Silné biele svetlo ho vtiahlo a on sa ocitol na palube kozmickej lode spolu s niekoľkými ďalšími, ktorí boli takisto nehybní. „Všetci boli muži rôzneho veku a stáli vedľa seba ako figuríny,“ opísal. Gerrymu utkvel v pamäti jeden z mužov, ktorý stál vedľa neho. Mal na sebe podobný kabát a klobúk, aký nosieval inšpektor Columbo. Mohol však pohybovať iba očami.

Bizarný prípad: Sú tieto záhadné FOTO prvými, ktoré boli urobené počas únosu mimozemšťanmi?

Potom sa Gerry ocitol vo väčšej komore, kde stretol mimozemšťana. Nespomína si však, aký bol veľký alebo či mal ruky a nohy, ale v hlave mu utkveli jeho prenikavé veľké oči a zvláštny tvar hlavy. „Boli čierne ako uhoľ, takmer ako zrkadlá,“ spomína na oči cudzinca Gerry. Mimozemšťan sa začal s Gerrym telepaticky zhovárať. Čudoval sa, že nie je vydesený tak, ako ostatní.

Planéta Zem bude zničená

Mimozemšťan Gerrymu následne prezradil tajomstvo – Zem čaká podobný osud ako dinosaury. Takisto nás o 850 rokov zničí dopad ozrutného asteroidu. Ír sa tiež dozvedel, že ľudstvo má za sebou už dlhú cestu, ale jeho čas sa kráti.

Mimozemšťan sa Gerrymu zdôveril, že cudzinci sú omnoho vyspelejší a pozorujú nás už tisíce rokov. Za ten čas si však všimli najmä to, že medzi sebou príliš často vedieme vojny a klameme sa v rámci jedného druhu. Cudzinec mu poradil, aby sme využili našu silu a boli jednotní. Vládam ani bankám by sme nemali veriť, pretože nás už od prvého dňa klamú.

Bývalý tesár si nepamätá, ako dlho únos trval. Z paralýzy precitol až v nemocnici a netuší, ako sa tam dostal. Gerry teraz dúfa, že jeho príbeh presvedčí aj vedeckú komunitu, ktorej Irishmirror.ie podľa odkazuje: „Pravda je jednoznačne tam vonku.“

Limerick man claims to have been abducted by ALIENS.

Zveřejnil(a) Limerick City against Corrupt Bouncers dne 10. únor 2016

...

 

 

Viac o téme: únosMimozemšťanUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu