Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Ufológ tvrdí: Na Google mapách je mimozemská loď, presne na tomto mieste

Žeby nám niečo tajili?
Žeby nám niečo tajili? (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Zatiaľ čo niektorí lovci UFO pátrajú po kozmických lodiach na vesmírnych fotografiách NASA, istý bádateľ je presvedčený, že objavil záhadný mimozemský objekt na Google mapách zobrazujúcich hangár v preslávenej nevadskej Oblasti 51.

FOTO Zabudnite na Oblasť 51: Američania majú nové miesto na utajené vojenské skúšky!

Konšpiračný teoretik tvrdí, že lietajúci tanier sa nachádza pri treťom vyschnutom jazere vľavo od Oblasti 51 a podobá sa na "Millenium Falcon". Scott C. Waring, zakladateľ portálu UFO Sightings Daily, zverejnil video, v ktorom dal podrobný návod, ako cudzie teleso nájsť na mapách Google.

"UFO je zaparkované pod hangárom," povedal a dodal, že sa opiera o informácie Boba Lazara, ktorý údajne pracoval na jednom z ôsmich UFO, ktoré sa dostali Američanom do rúk. Lazar bol vládny vedec a inžinier, ktorý sa mal podieľať na spoznávaní mimozemskej technológie a v roku 1989 vyhlásil, že pracoval pre vládu ako fyzik v mieste zaoberajúcom sa "prísne tajným vládnym projektom" zameraným na využitie pohonu kozmických lodí. "Som si istý, čo som videl," vysvetlil Lazar vo svojej výpovedi..

Podľa Waringa iba 30 percent UFO trčí von z hangáru, zatiaľ čo okolo neho naďalej stavajú kryt, informoval portál dailymail.co.uk.

Viac o téme: UFOScott Waring
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu