Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drsná výzva pre homosexuálov: VIDEO, ako sa prvýkrát dotýkali ženskej vagíny

Uf, pre niektorých to bol poriadne silný zážitok!
Uf, pre niektorých to bol poriadne silný zážitok! (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Homosexuáli nedávno čelili drsnej výzve. Mali sa po prvýkrát v živote dotknúť ženskej vagíny. Ich reakcie boli primerané tomu, s čím sa museli pasovať. Niektorí na intímne partie modelky hľadeli akokeby to bol nejaký mimozemšťan, iní to poňali vedecky a pustili sa do skúmania neprebádaného územia.

Ďalšia intímna výzva, ktorá dala jej účastníkom poriadne zabrať! Mladí gejovia sa dali prehovoriť na experiment tak trochu súvisiaci s ich orientáciou. Boli požiadaní, aby preskúmali ženskú anatómiu medzi nohami, niečo, čomu doteraz z pochopiteľných dôvodov vôbec nevenovali pozornosť. Rozpačitosť a hanblivosť bola preto úplne na mieste. 

Ženy na VIDEU sa prvý raz dotkli mužského penisu: Z ich reakcií sa budete červenať až po uši

Ich reakcie boli vskutku úsmevné. Niektorí sa báli, že im vagína odhryzie prst, tak, ako sa to dialo v istom filme, iní si zas mysleli, že ich pohltí ako čierna diera. Jeden dokonca vyslovil obavu, či ho to nezláka a on nezmení orientáciu.

Nič také sa ale nestalo, prieskum modelkinho rozkroku dopadol podľa očakávania. Mladíci tam prišli ako gejovia a aj odišli odtiaľ ako gejovia. Niektorí sa najprv s modelkou snažili zoznámiť a porozprávať, aby situáciu trochu odľahčili. 

Viac o téme: HomosexuálVagína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu