Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ľadová záhada gigantického penisu, ktorý terorizuje Göteborg: FOTO Ako sa tam ten orgán dostal?

Nikto si nevie vysvetliť, kto a hlavne ako to spravil.
Nikto si nevie vysvetliť, kto a hlavne ako to spravil. (Zdroj: Twitter)

GÖTEBORG – Švédi riešia zvláštny prípad. Niekto totiž v parku Kungsparken, ktorý leží v Göteborgu, meste veľmi dobre známom všetkým slovenským hokejovým fanúšikom, počas víkendu do snehu nakreslil obrovský penis. Nakoľko prekážal obyvateľom okolitých domov, zamestnanci parku sa rozhodli neslušnú kresbu zmazať. V tom však prišli na to, že to nebude také jednoduché.

Darko Brankovic, riaditeľ Göteborských parkov miestnym novinárom vysvetlil prečo: „Zamestnanci usúdili, že ľad je príliš tenký. Nechceli riskovať, že sa pod nimi prepadne, takže tam kresbu museli nechať, kým sa znova dostatočne neochladí.“ V tom však na povrch vyplávala záhada. Ak je ľad príliš tenký, ako na ňom mohol niekto bezpečne nakresliť penis?

Neobvyklú misiu zamestnancov sledoval aj 79-ročný Åke Lindgren, ktorý všetko videl z okna svojho bytu. Použil svoj mobil, aby odfotil zamestnancov parku oblečených v reflexných kombinézach. O svoje dielo sa podelil s miestnymi médiami: „Je to sranda. Penis je tam stále, ešte stále ho vidím. Ešte stále je nebezpečné ísť na ten ľad.“

Viac o téme: Gigantický penisKresba v snehuĽadové jazero
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu