Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena (44) prezradila erotické tajomstvo svojej krásy: Keď sa ho dozviete, budete sa červenať

Thalía Zobraziť galériu (2)
Thalía (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Tipov na elixíry na večnú mladosť tu už bolo neúrekom, no ten, s ktorým prišla známa speváčka, je naozaj veľmi nezvyčajný a tak trochu aj perverzný. Śtyridsaťštyriročná žena totiž tvrdí, že svojmu mladistvému výzoru vďačí mnohonásobnému orgazmu.

Mexická speváčka Thalía prekvapila svojich fanúšikov, keď v rozhovore pre televíziu prezradila svoj recept na večnú mladosť a krásu. Je ním nočný viacnásobný orgazmus. Manželka hudobného producenta a vysokopostaveného výkonného činiteľa v hudobných spoločnostiach je známa tým, že sa nehanbí na verejnosti hovoriť o svojom sexuálnom živote, ktorý je údajne fantastický. No jej ostatná spoveď tak trochu šokovala aj tých najotrlejších. 

Kráska prezradila tajomstvo mladosti: Má o tridsať rokov viac, ako si myslíte

"Pred časom som spolu so sexuologičkou Nancy Alvarezovou robila na relácii v jednom rádiu. Dala mi zopár tipov, vyskúšala som ich a vďaka nim teraz vyzerám tak krásne a mlado," pochválila sa speváčka, herečka, spisovateľka a podnikateľka v jednej osobe. 

Žena (44) prezradila erotické
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP)

Za jednu noc dokáže údajne prežiť až päťdesiat orgazmov, čo ale niektorí jej fanúšikovia spochybnili. "Päťdesiat orgazmov za noc? Ako je také niečo vôbec možné s manželom, ktorý je tak starý?," podotkol jeden z nich v internetovej diskusii. 

Viac o téme: ThalíaReceptOrgazmusElixír mladosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu