Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krásna a beštiálna: Tínedžerka (18) spáchala hyenizmus a zničila Vianoce 34 rodinám

Vianočné darčeky odcudzila Katie bez pocitu viny
Vianočné darčeky odcudzila Katie bez pocitu viny (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Neexistuje horšia kombinácia vlastností, ako keď je tínedžer hlúpy a ešte aj zákerný. Taká je Katie Gilsenanová (18), ktorá si hovorí Ninja, a ktorá zničila Vianoce viacerým rodinám. Spolu so svojím gangom totiž vykradla 34 domov, v ktorých si privlastnili všetky darčeky spod vianočného stromčeka.

Katie sa skamarátila s tromi mužmi, s ktorými vykradla domy v troch okresoch na severozápade Anglicka. Od septembra do decembra polícia hľadala vinníkov vlámaní po celom severnom Cheshire, Wigane, Boltone a St. Helens. Pôvodne chceli ukradnúť kľúče od auta a následne autá, nakoniec sa ulakomili na darčeky schované po celom dome. Spôsobili tak škodu viac ako 320-tisíc libier!

Keď gang polícia odhalila, ukázalo sa, že ich viedla Katie. Ninja je posadnutá robením si selfie, čo jej vo väzení bude asi na nič. „Dve rodiny úplne vybielili, boli nešťastní, keď zistili, že ich darčeky boli ukradnuté spod stromčeka. Motívom tínedžerov bola túžba po bohatstve, ktorá v konečnom dôsledku viedla k ich pádu, keď sa nám podarilo nájsť niektoré ukradnuté položky,“ povedal hovorca polície.

Viac o téme: KrádežVianočné darčeky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu