Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Caroline (36) nemala žiadne zábrany: Do trojky vtiahla chlapca (15) spolu s jeho kamarátom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thepirateeye.com)

LONDÝN - Caroline Lea z britského Blackpoolu stojí pred súdom za sexuálne aktivity s maloletými, medzi ktoré patrí nielen orálny ale aj pohlavný styk. Podľa jednej z obetí mala dokonca s ním a ďalším jeho kamarátom trojku. V jej dome sa častokrát fajčila marihuana a podával alkohol.

Desať rokov sa jej všade zjavovalo porno: Rosin (29) život bol nekonečné peklo

Podľa jedného z chlapcov jeho priateľ navrhol trojku s obžalovanou a potom sa to jednoducho stalo. Všetci vyšli na poschodie do ženinej spálne, kde si ľahla na posteľ. Chlapci najprv sedeli na pohovke, kým ich nepopchla k činu. Caroline sa začala s jeho kamarátom bozkávať a napokon prešla aj na orálny a pohlavný styk s oboma chlapcami.

Iný chlapec (15) sa zase zdôveril, že si myslel, že je s matkou troch synov vo vzťahu. Pár sledoval u nej doma televíziu, keď tínedžera začala žena bozkávať. Najprv ju síce odstrčil, ale potom sa vzdal a mal s ňou sex pri každej príležitosti, keď ju navštívil. Niekedy vraj, keď sa cítil unavený, dala mu na prebratie amfetamín.

Ďalší tínedžer uviedol, že pravidelne v jej dome fajčil marihuanu, zatiaľ čo ho žena zvádzala len v nohavičkách a tričku. Caroline Lea však všetky tieto sexuálne obvinenia odmieta a tvrdí, že je to nezmysel. Rovnako ako fajčenie marihuany v jej dome a podanie amfetamínu. Súdny proces pokračuje, informoval portál mirror.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu