Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievča (22) si zašlo len na chvíľu k susedovi: To, čo tam zažilo, ju navždy odradilo od mužov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

LONDÝN - Jessica McDonaldová z britského Newcastle navštívila svojho suseda Glena Millsa (31) v jeho dome, kde jej ponúkol alkohol a ona zaspala na pohovke. Keď sa prebudila, bola nahá. Muž sa týčil nad ňou a na mobilný telefón si filmoval ohavný útok, pri ktorom ju znásilňoval. Hrozivé momenty sú doteraz pre ňu nočnou morou.

Desať rokov sa jej všade zjavovalo porno: Rosin (29) život bol nekonečné peklo

Slobodná mamička sa snažila dotieravého muža zo seba zhodiť, ale nenašla v sebe dostatok síl a sused ignoroval jej prosby. Zliezol z nej, až keď dokončil svoj nechutný akt. Vtedy sa Jessica pozviechala a utiekla do svojho bytu, kde sa zrútila na koberec v obývačke a prepukla v plač. Keď sa trochu upokojila, kontaktovala políciu.

Matka trojročného chlapčeka Finlaya tvrdí, že je rada, že sa nebála zájsť za mužmi zákona a vďaka nim dosiahla spravodlivosť. Ostatné dievčatá teraz varuje, aby si dávali pozor, pretože takáto vec sa môže stať každému z nich. "Polícia berie takéto útoky veľmi vážne. Teraz, keď je Glen za mrežami, mám pocit, že sa môžem konečne posunúť ďalej," hovorí žena o útočníkovi, ktorého súd poslal do väzenia na šesť rokov.

 

Nobody should have to go through this.

Zveřejnil(a) The Mirror dne 29. prosinec 2015

Stalo sa tak aj na základe usvedčujúcich dôkazov z mobilného telefónu, ktorý mu polícia zhabala. Nachádzali sa v ňom tri obscénne videá a fotografie. Okrem trestu odňatia slobody bude aj trvalo zapísaný medzi sexuálnych delikventov. Na súde odzneli slová o tom, že kvôli svojim sebeckým chúťkam zneužil telo ženy, ktorá sa bránila a ignoroval jej želania, aby prestal.

"Nenávidím ho za to, čo urobil. Stále si to pamätám, ako by to bolo včera. Mal vzťah, takže som vôbec nečakala, že sa môže takto zachovať. Teraz nedokážem byť v blízkosti muža, pretože im neverím. Sústredila som sa na Finlaya a chcem byť tou najlepšou matkou, ako sa dá. Som rada, že je Glen vo väzení a nemôže ublížiť nikomu inému. Teším sa na nový začiatok v roku 2016," dodala obeť znásilnenia.

Viac o téme: Znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu