Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tichá noc, ako ste ju určite ešte nikdy nepočuli: Pri pozeraní tohto VIDEA sa budete červenať

(Zdroj: youtube/simple pickup)

BRATISLAVA - Spievať vianočnú koledu sa dá za rôznych okolností - pri štedrovečernom stole, v kostole, na Silvestra. Najnovšie aj počas sexuálnych radovánok, ktoré za normálnych okolností patria medzi tie najintímnejšie chvíle dotyčného. Nie však v prípade týchto mladých rozvášnených slečien.

Tichá noc patrí medzi najstaršie a najkrajšie vianočné koledy. Prespievalo ju nespočetne veľa umelcov a my sme si ju tak mohli vypočuť v najrôznejších verziách. V tejto poslednej ale ešte určite nie. Je určená najmä pre ľudí bez predsudkov, pretože je, takpovediac, pomerne pikantná. Spievajú ju ženy jazdiace na vibrátore. Názor si už utvorte sami. 

Tichá noc prvýkrát zaznela na Štedrý deň v roku 1818 na polnočnej omši v kostole svätého Mikuláša v rakúskej dedinke Oberndorf. Slová napísal tamojší pomocný kňaz Josef Mohr, autorom hudby bol tridsaťjedenročný učiteľ Franz Gruber, ktorý hral v miestnom kostole na organe. Stille Nacht či Silent Night bola do dnešného dňa preložená do viac ako tristo jazykov a nárečí a stala sa celosvetovo najobľúbenejšou vianočnou piesňou. A Stille-Nacht-Kappelle (Kaplnka Tichej noci) v Oberndorfe je dodnes turistickou atrakciou. 

Viac o téme: VianoceTichá nocVianočná koleda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu