Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

VIDEO Šofér autobusu si počas pauzy doprial potešenie: Robil si to medzi sedadlami

Veru, všeličo sa deje vo svete.
Veru, všeličo sa deje vo svete. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Vodiča autobusu v Londýne suspendovali po tom, čo bol prichytený, ako vykonáva sexuálny akt na hornom poschodí svojho vozidla. Muža za oknom videli viacerí svedkovia a nahrávka sa stala dôkazovým materiálom. Zamestnanec, ktorý sa nahý od pása nadol uspokojoval medzi dvomi sedadla, si poriadne zavaril.

Muž donútil svoju ženu spať s takmer 3000 mužmi: Kým ona sexovala, on držal syna v aute

Mohamud Mohamud (38) so svojím mladším bratom stáli pri svojom dome v severnom Londýne, keď sa im zrazu pred očami začala odohrávať nevšedná scéna. Vodič autobusu vyšiel na horné poschodie zaparkovaného vozidla a doprial si sexuálne uspokojenie počas toho, ako pravdepodobne sledoval pornografiu na svojom mobilnom telefóne.

"Bol som šokovaný. Videl som, že je takmer nahý v hornej časti autobusu a aj to, ako sa kýve dopredu a dozadu. Spočiatku som nevedel, čo robí, ale keď som si to uvedomil, vytiahol som telefón a spustil nahrávanie," objasnil okolnosti svojho činu Mohamud a dodal, že sa bál, pretože touto linkou zvykli cestovať deti a okolo prešla aj staršia žena.

Po približne minúte a pol si šofér vytiahol nohavice a Mohamud za ním zašiel, aby sa spýtal, čo to vlastne stváral. Najprv mu vodič tvrdil, že iba robil prehliadku autobusu, ale keď vysvitlo, že všetko je zaznamenané na videu, prosil ho, aby záznam nezverejnil. "Povedal som mu, to čo robíte, je absolútne nechutné a neuveriteľné. On jednoducho chcel, aby ho ľudia videli, nemám tušenie prečo. Zjavne to nemá v hlave poriadku," uviedol Mohamud pre MailOnline.

Hovorca Transport for London sa vyjadril, že pre prevalení sa škandálu, okamžite kontaktovali prevádzkovateľa autobusu a ten potvrdil, že vodiča suspendoval a incident vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu