Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veronika vyhrala v kasíne závratnú sumu: Za pár sekúnd sa z jej sna stala nočná mora

Veronica ostala poriadne sklamaná Zobraziť galériu (3)
Veronica ostala poriadne sklamaná (Zdroj: Facebook)

ROCHESTER - Na päť minút sa stala milionárkou! Keď Veronica vyhrala v kasíne niekoľko miliónov dolárov, zastavil sa jej dych a už začala rozmýšľať, na čo tie ohromné peniaze minie. No krátko nato nasledovalo obrovské rozčarovanie, keď jej pracovníci oznámili, že na takú vysokú výhru môže zabudnúť.

Veronica Castillová si s mamou zašla zahrať do kasína Lucky Eagle v štáte Washington. Do hracieho automatu hodila sto dolárov a stlačila pákou. Stroj jej ukázal, že vyhrala jackpot vo výške osem miliónov dolárov (7,4 milióna eur). No zamestnanci kasína ju veľmi rýchlo schladili, keď jej oznámili, že došlo k chybe a ona vyhrala len 80 dolárov (74,3 eur), informovala televízia KOIN.

Veronika vyhrala v kasíne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Bola som nadšená a neuveriteľne šťastná. Keď mi ale potom povedali, že došlo k chybe, nemohla som tomu uveriť. Automat vypli, odniesli ho preč a vyplatili mi výhru 80 dolárov," hovorí sklamaná Američanka, podľa ktorej došlo k podvodu a kasíno jej peniaze nevyplatilo úmyselne.

Veronika vyhrala v kasíne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Šéf kasína John Setterstrom vyhlásil, že nič také sa u nich ešte predtým nestalo a spolu so svojimi zamestnancami bude hľadať odpoveď na to, ako mohlo k takémuto pochybeniu dôjsť. Na vyšetrovaní sa bude podieľať aj výrobca automatu, firma Rocket Garming Systems. Prvotné informácie hovoria o poruche displeja. "Na tomto automate môžete vyhrať maximálne 20-tisíc dolárov. Hlboko ľutujeme toho, čo sa stalo pani Castillovej. Ako kompenzáciu sme jej ponúkli víkendový pobyt v jednom z našich apartmánov," povedal zástupca kasína Dupuis Joseph. Veronica sa ale uchlácholiť nedala a zohnala si právnika. Ktovie teda, ako sa tento prípad nakoniec skončí.

Viac o téme: VýhraKasína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu