Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Prežite jedinečný a neopakovateľný zážitok s kapelou niekoľkých generácií. ELÁN v DIVADLE 2015

(Zdroj: PR)

Písal sa rok 1968, kedy vtedajší spolužiaci zo základnej školy Jožo Ráž, Vašo Patejdl, Juraj Farkaš a Zdeno Baláž vytvorili hudobnú legendu. Dali jej jednoduchý, no o to výstižnejší názov toho, čo ich hudba prináša – ELÁN.

Šťastné a smutné okamihy, prvé lásky a sklamania, či nezabudnuteľné zážitky - ich hudba spája ľudí už niekoľko generácií.

Spomínam si ako v roku 2010 navštívili Nitru po dlhých 20 rokoch. Nikdy nezabudnem na povestné zimomriavky (nie od zimy) a pocit šťastia, keď sme sa v jednom okamihu stali všetci súčasťou mnohotisícového zboru, ktorý sa v tom okamihu, na tých pár hodín spojil. Zrazu si 15 000 ľudí akoby uvedomilo, že všetci občas bývame bezradní, že bez chýb nie je nik a že aj keď nás súdia na základe póz a fráz, v nás je viac, pretože NIE SME ZLÍ. J A že niekedy stačí iba napísať odkaz že Ti je ľúto, pretože človek NEVIE a nechce BYŤ SÁM. Nuž darmo, všetci máme svoju VODU ČO nás DRŽÍ NAD VODOU. Mnohé sme sa našli aj v sestričke z Kramárov ako: „Sen všetkých klamárov, ktorí  sľubujú modré z neba.“ Už niekoľko desaťročí si obliekame obleky a šatami sa meníme na dámy s Elánom, ktorý nám rovnako dlho pripomína, že život ke šanca a dar, v ktorom úsmev máme meniť za lásku a lásku za úsmev..

Keďže na všetky tieto, dovolím si tvrdiť posolstvá netreba zabúdať a z času na čas si ich treba pripomenúť do Nitry sa vracajú opäť.  Dňa 11.decembra  zmenia Mestskú športovú halu na jedno veľké divadlo v ktorom sa aj publikum zmení na veľký spevácky zbor a TAK OBLEČME SI DRESY a staňme sa jeho súčasťou. Vstupenky zakúpite v sieti PREDPREDAJ.SK.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu