Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Sex na verejnosti už nestačí: Tento pár sa pohral pri rybníku so ženou úplne inak!

Vyháňanie diabla
Vyháňanie diabla (Zdroj: YouTube)

TEXAS - V ostatnom období sa roztrhlo vrece s párikmi sexujúcimi na verejnosti, ale zdá sa, že už aj to je málo. Dvojica v americkom Texase posunula hranice bizarnosti na úplne inú úroveň, keď uprostred parku za bieleho dňa vyháňala zo svojej známej diabla.

Lauru (22) posadol diabol: Hrozivé VIDEO, ako z nej biskup vyháňal démonov!

Na zázname svedkyne Sherri Jacksonovej z Odessa Parku vidno, že párik oblečený v bielom, drží ženu na zemi a niečo jej hovorí. Rukami ju pevne pridŕža a deklamuje: "Satan, žiadam ťa, aby si odišiel," Podľa Sherri sa krik stupňoval a stupňoval a celá situácia bola veľmi bizarná.

"Ježiš môže uzdraviť kohokoľvek, ale nie je to niečo, čo by ste očakávali, že zbadáte pri rybníku," povedala CNN.

Exorcizmus sa dostal do novodobého povedomia verejnosti vďaka kontroverznému filmu Exorcista, v ktorom hrala Linda Blair. Miestny kňaz potvrdil, že vyháňanie diabla siaha do dávnych čias, ale naliehal, že o takéto veci by sa nikto nemal svojvoľne pokúšať.

"Dúfam, že títo ľudia majú určitú úroveň vzdelania," dodal otec Dave Hoaxley. Polícia privolaná na miesto činu uviedla, že nie je nezákonné vykonávať exorcizmus na verejnosti. Takže sa dá očakávať, že podobných zaujímavých kúskov sa možno odohrá ešte viac.

Viac o téme: RybníkExorcizmusTexas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu