Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Drastické VIDEO zo svadby: Muž nezvládol streľbu z kalašnikova, strelil hosťa do hlavy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BAGDAD - Svadba je určite jednou z výnimočných životných udalostí, ktoré sa oplatí poriadne osláviť, ale aj v tomto prípade je dobré nenechať sa príliš uniesť emóciami a mať všetko pod kontrolou. Inak to môže dopadnúť rovnako hrozivo ako počas osláv v Iraku, kde jeden z prítomných mužov strieľal do vzduchu z kalašnikova. Jeho ruka však nemala tú správnu istotu a spôsobil smrť nevinného človeka.

VIDEO Turista zažil adrenalín v Istanbule: Vrhli sa naňho a omylom ho chceli zlynčovať

Na začiatku videa vidno usmievajúce sa ženy, ktoré si pri výstreloch zakrývajú uši. Nie je ničím výnimočným, že v istých kultúrach patria k svadobným oslavám aj rachotiace salvy a aj v tomto prípade sa zhromaždení dobre bavili a tlieskali. Ale len do chvíle, kedy neidentifikovaný muž spustil sériu viacerých výstrelov za sebou, pri ktorej sa mu trochu zvrtla ruka. Aj to málo stačilo na pohromu. Výstrely zasiahli zozadu hlavu iného hosťa, ktorý sa nachádzal pred ním.

Drastické VIDEO zo svadby:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Po tom, ako sa hosť, oblečený v bielom, zrazu zrútil na zem, na mieste nešťastia zavládla panika. Naokolo sa ozýval vystrašený krik, ľudia sa začínali tlačiť a zábery z kamery sú roztrasené. Nejde však o ojedinelý prípad strašnej nedbalosti. Podobné úmrtia boli hlásené aj v iných krajinách. V júni takto zahynula mladá žena počas svadobných osláv vo Francúzsku. Stála na ulici, keď padli výstrely z kolóny svadobných áut a trafili ju do hlavy.

VIDEO nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a ľudí s citlivou povahou!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu