Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Alkohol urobil z turistu opité monštrum: Nahý obor skončil horšie ako batožina

Opilec neodhadol svoj pitný režim Zobraziť galériu (3)
Opilec neodhadol svoj pitný režim

MANILA - Niekoľko trápnych momentov si užil nielen hotelový personál, ale aj škótsky turista, ktorý sa opil pod obraz boží a polonahého ho odvážali veľmi kurióznym spôsobom na policajnú stanicu. Dúfajme len, že keď vytriezvel, na nič si nepamätal.

Opitý rekreant sa nedávno postaral o krušné chvíle polície aj hotelového personálu a vyvolal senzáciu pre prítomných turistov. Objemného a brániaceho sa muža museli totiž „zachraňovať“ pomocou batožinového vozíka. Incident sa mal odohrať pred hotelom na Filipínach. Nespratného muža museli odviezť na policajnú stanicu v sanitke, pretože do policajného auta sa jednoducho nezmestil, uviedol Daily Mail.

VIDEO Turista zažil adrenalín v Istanbule: Vrhli sa naňho a omylom ho chceli zlynčovať

Podľa bývalého televízneho kameramana Iana Macleana pôvodom z Helensburghu, ktorý bol svedkom vyčíňania opitého turistu, započul na chodbe nejaký rozruch a keď sa k miestu priblížil, uvidel opitého muža ležiaceho iba v spodnej bielizni tvárou na podlahe. Hlasno kričal a mal nepríčetné reči po tom, ako sa zrútil k zemi a vyzeralo to tak, že sa postará ešte o ďalšie problémy priamo pred šokovanými hosťami.

VIDEO Alkohol urobil z
Zobraziť galériu (3)

Ostali po ňom dve prázdne fľaše

Obézneho muža museli policajti naložiť kvôli „prevozu“ na batožinový vozík a navliekli mu aj nohavice, aby ho mohli kvôli nadmernej hmotnosti „dôstojne“ dopraviť na policajnú stanicu. „Počul som rozruch, tak som schmatol kameru a rozbehol som sa ďalej po chodbe, aby som zistil, čo sa deje. Uvidel som veľmi veľkého opitého chlapa v spodnej bielizni, s ktorým sa snažili manipulovať policajti. Bol úplne divoký a mimo kontroly,“ opísal Maclean. Dokonca aj nasadiť mu policajné putá bolo podľa jeho ďalších slov veľmi ťažké. V hoteli sa po odvoze muža pošepkávalo, že za komplikácie mohli dve prázdne fľaše whisky.

Viac o téme: TuristaOpilecFilipínyBatožinový vozík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu