Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Definitívny dôkaz, že sa v dome hýbu neznáme sily: Lovci duchov ostali ako obarení

Duch sa napokon priznal
Duch sa napokon priznal (Zdroj: Youtube/MINHAS TV2)

ROWLANDS GILL - O nezvyčajný zážitok lovcov duchov sa postarala záhadná entita, ktorá už niekoľko mesiacov vyčíňa v jednom z domov v anglickom Rowlands Gill. Vyšetrovateľom paranormálnych aktivít sa podarilo nakrútiť ducha priamo v akcii!

Lovci duchov, ktorých privolali na „miesto činu“ v Rowlands Gill, sa už v strašidelnom dome začali nudiť, keď sa to stalo. Stolička, pri ktorej nikto nestál, sa posunula sama od seba, čo je vidieť aj na kamerovom zázname! Podľa mužov ide o významný dôkaz, že v byte neboli sami.

VIDEO Natáčali obľúbenú reláciu, no toto ich poriadne vydesilo: Nie sme tu sami!

„Predtým sme nikdy nič takéto nezachytili a nedokázali sme sa o tom prestať zhovárať,“ povedal po mrazivom zážitku Terry Johnson a dodal, že ide o najpresvedčivejší dôkaz, ktorý sa im počas kariéry podarilo získať. Majiteľ domu dlho tušil, že v ňom nežije sám, ale až teraz sa jeho intuícia ukázala ako pravdivá.

Ducha cítil aj pes

Už 18 mesiacov sa niekedy veci v dome sami od seba hýbali a pes domáceho sa často zvykol meravo zahľadieť do prázdneho priestoru. Hoci je už majiteľ domu oboznámený s tým, že má nezvaného hosťa, neprepadol panike ani strachu. „Potvrdilo sa mi to, čo som si celý čas aj myslel. Spočiatku som sa obával, že nebudem môcť zaspať, ale necítim veľký rozdiel,“ povedal majiteľ, ktorý odjakživa veril, že duchovia existujú a je presvedčený, že ten jeho je aj bude priateľský.

Viac o téme: DuchRowlands Gill
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu