Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Duch mnícha na FOTO opusteného seminára: Kedysi sa tu mala odohrať dráma!

Je to duch mnícha?
Je to duch mnícha? (Zdroj: deadline news)

LONDÝN - Scalan seminár na Škótskej vysočine slúžil ako útočisko katolíckych mníchov. Tí sa v 18. storočí pokúsili utiecť pred pochytaním a zavraždením vládnymi vojakmi. Našťastie záznamy nehovoria o žiadnej násilnej smrti za stenami dnes už opustenej stavby.

VIDEO ako dôkaz, že sú medzi nami: Natáčali obľúbenú reláciu, no toto ich poriadne vydesilo

Úmrtie sa spomína iba v súvislosti s učiteľom Johnom Patersonom, ktorý opustil tento svet prirodzene v roku 1783. Na internetových stránkach o seminári sa uvádza: "Bol to vysoký muž a potreboval dlhú rakvu, a taká rakva by sa nezmestila do nízkych dverí a do úzkej chodby a na strmé schodisko."

Vzdialený statok leží hlboko v kopcoch a dá sa k nemu prísť iba pešo po farmárskej cestičke. Neil Robertson rozprúdil obrovskú debatu potom, čo zverejnil snímku na Facebooku a napísal "Starý Scalan seminár v Braes Of Glenlivet." A poukázal na zvláštnu postavu za oknom.

Jeho kamaráti a známi mu dali za pravdu, že vidia podobnú postavu ako on. Mnícha s kapucňou na hlave a dokonca niektorí uviedli, že niečo podobné už tiež zažili. Iní sa ale snažili zmeniť celý prípad na žart, prípadne si robili srandu, že duch skôr pripomína člena Ku Klux klanu.

 

http://www.deadlinenews.co.uk/2015/09/09/is-this-a-ghost-photographed-in-the-window-of-a-former-seminary/

Posted by Deadline News on 9. september 2015
Viac o téme: DuchSeminárMníchŠkótsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu