Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Frajer sa s ňou rozišiel cez sms: Slečna dostala totálny hysák, musela ju odviezť sanitka!

Žena zrelá na psychiatriu Zobraziť galériu (3)
Žena zrelá na psychiatriu (Zdroj: YouTube)

HONGKONG - Niektorí ľudia sa s rozchodom vyrovnajú pomerne ľahko, iní sa naopak cez to neprenesú celý život. Táto slečna z čínskeho Hongkongu zrejme bude ten druhý prípad. Keď zistila, že priateľ ju už viac nemiluje, padla na zem a spustila takú šou, že by mohla za to pokojne dostať Oscara.

Je pravda, že rozchod cez sms správu nie je práve tým najvhodnejším a najcitlivejším, ale to, ako zareagovala dvadsaťštyriročná žena na videu, predčilo všetky hranice. Akonáhle si prečítala esemesku od svojho frajera, v ktorej stálo, že sa s ňou po niekoľkých rokoch rozchádza, dostala poriadny záchvat. Hodila sa o zem a začala vrieskať na okoloidúcich. Na chodníku ležala viac ako hodinu, zatiaľ čo ľudia sa na nej dobre bavili, pričom niektorí sa jej snažili pomôcť.

Frajer sa s ňou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

 

Muž venoval frajerke, ktorá ho podviedla, špeciálnu narodeninovú oslavu: Je to hit

V jednej chvíli sa už zdalo, že sa mladá žena upokojila, pretože vstala a pokúsila sa za pomoci dvoch ľudí odísť preč. No potom sa zas zložila k zemi a divadlo pokračovalo. Nakoniec musela prísť a polícia a záchranári, ktorí ju odviezli na nosidlách.

Viac o téme: RozchodČína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu