Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šialený zážitok s Uberom: Taxikár sa úplne zbláznil, takmer ma pripravil o nohu!

Sascha sa v taxíku bála o svoj život
Sascha sa v taxíku bála o svoj život (Zdroj: Facebook)

QUEENSLAND - Využívanie taxíkov je stále populárnejšie, aj preto internet neustále zaplavujú nové aplikácie, ktoré majú zjednodušiť kontakt s taxikárom. Jednou z nich je aj Uber, ktorý zabezpečuje priamu komunikáciu medzi zákazníkom a vodičom. Avšak, tento druh cestovania má aj svoje úskalia, ako sa presvedčila Sascha Pangallová z Queenslandu minulý piatok.

Sascha si objednala taxík, ktorý mal šoférovať istý Paul. Tento muž bol však očividne vyšinutý, pretože to, čo sa dialo ďalej, sa inak nazvať nedá. „Po tom, čo odmietol zadať moje súradnice do GPS, požiadal ma, aby som mu hovorila, kam má ísť (s čím som problém nemala). No počas cesty som mala dôležitý hovor a on na mňa na križovatke začal agresívne vrieskať a chcel ma vyhodiť z auta,“ zdieľala Sascha na sociálnej sieti Facebook.

Po tom, čo ju nakoniec fyzicky vytiahol z auta, si uvedomil, že naokolo stoja ľudia: „Spanikáril a bežal naspäť k dverám na strane vodiča, skočil do auta a stlačil plyn. Moje dvere ostali otvorené, snažila som sa totiž zúfalo schmatnúť svoju batožinu a než som stihla uhnúť, hodil ma na zem a prešiel mi po nohe.“ Modriny a zranenie nohy boli to najmenej, dievčina sa bála o svoj život. V súčasnosti leží v nemocnici kvôli podozreniu na krvné zrazeniny.

UBER.. YEAH THEY'RE CHEAP ~ BUT CAN YOU PUT A PRICE ON YOUR LIFE?I'm not one to post these long novel Facebook...

Posted by Sascha Pangallo on 5. september 2015

Polícia po šialenom taxikárovi pátra, samotná Sascha sa rozhodla varovať na Facebooku všetkých svojich priateľov aj širšiu verejnosť. V niektorých austrálskych krajoch je používanie aplikácie Uber dokonca zakázané. Spoločnosť samotná totiž spôsobilosť šoférov nekontroluje. „Máme striktné pravidlá, čo sa týka deaktivácie taxikára, ktorý sa preukáže ako agresívny alebo sa nevhodne správa. Okamžite ho odstránime zo svojho zoznamu,“ tvrdí spoločnosť a dodáva: „Bezpečnosť je naša prvoradá priorita.“ Tento incident im však dobré meno neurobí.

Viac o téme: TaxiTaxislužbaUber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu