Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Má to byť tajný odkaz Rusov Američanom? VIDEO bizarného úkazu v New Yorku

Ďalší podvod?
Ďalší podvod? (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Zdá sa, že v dnešnom svete nie je nič nemožné. Najmä ak máte dostatok predstavivosti a popustíte uzdu fantázii, prípadne realite trochu pomôžete počítačovou úpravou. Či je tomu tak aj v tomto prípade, zatiaľ nie je jasné, ale každopádne video z minulého týždňa ukazuje, že sa naozaj v New Yorku objavila Putinova tvár. A to za veľmi zvláštnych okolností.

Toto VIDEO je UFO senzáciou roka: Z mora sa vymrštil záhadný objekt a urobil čosi nevídané

Sheryl Gilbertová z otvoreného turistického autobusu zachytila na kameru kŕdeľ vtákov, ktorý sa rojil okolo panorámy New Yorku. Čo urobilo záznam takým zaujímavým je fakt, že vtáky leteli vo formácii pripomínajúcej ľudskú tvár. A to nie hocijakú, ale tvár ruského prezidenta Vladimira Putina.

Zábery nahrané na YouTube minulý utorok vzbudili veľkú pozornosť a už majú viac ako milión zhliadnutí. Aj keď množstvo divákov odsúdilo video ako falošné, rad ruských užívateľov si myslí, že táto udalosť je skutočná.

"Toto je nápoveda: predstavte si, čo vieme urobiť počas vojny, ak dokážeme to, aby vaše vtáky lietali spôsobom pripomínajúcim tvár nášho prezidenta," komentoval jeden užívateľ. "Je to varovanie pre USA, ktoré by nemali začať vojnu s Ruskom," napísal iný.

Viac o téme: New YorkVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu