Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Cestou z pláže v Taliansku uvidel niečo neskutočné: Nakrútil VIDEO roztápajúceho sa auta

John Westbrook s manželkou Zobraziť galériu (3)
John Westbrook s manželkou

LONDÝN - Vlna horúčav zasiahla Európu a neobišla ani Taliansko, ktoré sa tiež zmieta v teplotnom pekle. A práve v tejto prímorskej krajine došlo k zaujímavej situácii, ktorú natočil na kameru britský turista. Verili by ste, že sa auto môže roztopiť? Ak nie, tu je dôkaz.

Smrť na výlete do púšte: Bláznivý nápad francúzskej rodiny (†42,†51) skončil fatálne

John Westbrook bol prekvapený, keď videl, ako sa Renault Megane pomaly rozteká. Vozidlo stálo zaparkované oproti pláži v letovisku Caorle v severnom Taliansku, kde teploty cez deň dosiahli 37 stupňov Celzia.

Vodič taxíka z Folkestone, v grófstve Kent, si tento nezvyčajný okamih nemohol nechať ujsť a na kameru zaznamenal, čo horúčavy s autom odstaveným na slnku niekoľko dní narobili.

Cestou z pláže v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Išli sme okolo a jednoducho som nemohol uveriť tomu, čo sme videli. Kúsky auta boli doslova rozkvapkané na ceste," uviedol pre britský portál MailOnline a dodal, že roztavené boli dokonca aj časti nárazníka.

Cestou z pláže v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

John trávi v Taliansku dvojtýždňovú dovolenku so svojou manželkou Joanne (45) a synom Robbiem ( 21). Podľa jeho slov sa od víkendu, kedy do krajiny prišli, pohybovali teploty tak vysoko, že museli tráviť väčšinu dňa v interiéri. "Akonáhle vyjdete von z hotela, je to ako chôdza do pece," opísal svoje pocity Angličan.

Rekordné teploty v severozápadnom Taliansku pripravili o život už 140 dôchodcov. Turisti boli varovaní, aby sa chránili pred horúčavou a poľnohospodárske zvieratá dostali klimatizáciu.

Viac o téme: SlnkoTopenieHorúčavyRenault Megane
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu