Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Stretnite cez víkend proteínovú hliadku a vyhrajte skvelé letné ceny

Tento víkend bude jazdiť po Bratislave špeciálna proteínová hliadka Zobraziť galériu (3)
Tento víkend bude jazdiť po Bratislave špeciálna proteínová hliadka (Zdroj: PR)

Počas blížiaceho sa víkendu môžete stretnúť na rôznych miestach nášho hlavného mesta špeciálny pojazdný tím – proteínovú hliadku. Keď na ňu narazíte, nenechajte si ujsť šancu vyskúšať ako chutí proteínová tyčinka a zároveň sa zapojiť do veľkej letnej hry o balíky chutnej a zdravej proteínovej výživy či víkendovú zápožičku najmodernejších elektrobicyklov.

Tento víkend bude jazdiť po Bratislave špeciálna proteínová hliadka. Ak ste doteraz ešte neochutnali proteínovú tyčinku a nevyskúšali jazdu na elektrobicykli, táto akcia je určená práve vám. Stačí ísť von na vzduch – k vode, či do prírody a byť v správnom čase na správnom mieste.    

Kde a kedy môžete stretnúť proteínovú hliadku

sobota 8.8.

od 12:00 do 15:00 -  jazerá Zlaté piesky a Kuchajda
od 16:00 do 20:00 – Rusovská hrádza (v okolí bufetu Vyza)

nedeľa 9.8.

od 12:00 do 15:00 -  okolie Železnej studničky a Kamzík
od 16:00 do 20:00 – horský park na Peknej ceste v Krasňanoch

 

Stretnite cez víkend proteínovú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Hrajte o letné ceny 

Viete o tom, že proteínová strava nie je len pre „zarytých“ športovcov a kulturistov? Vo forme tyčiniek, keksov alebo šejkov je vhodná ako chutný doplnok výživy aj keď potrebujete schudnúť, rýchlo sa zasýtiť, alebo hľadáte zdravšiu alternatívu sladkostí. Ak vás zaujíma, ako tento druh tzv. funkčnej potraviny chutí a funguje, proteínová hliadka vám ponúkne bezplatne tyčinky PROTEIN od slovenského výrobcu Max Sport . Navyše, ak hliadke necháte svoju e-mailovú adresu, ste v hre o tieto letné ceny:

1. cena – zapožičanie elektrobicyklov od spoločnosti ebajk  – Svet elektrobicyklov pre dve osoby na víkendový cyklovýlet v hodnote 160 eur
2. cena – balík produktov z línie PROTEIN značky Max Sport v hodnote 70 eur
3. cenu – balík produktov z línie PROTEIN značky Max Sport v hodnote 50 eur
4. a 5. cena – balík tyčiniek PROTEIN značky Max Sport v hodnote 30 eur

Urobte si testovaciu jazdu na elektrobicykli

Ak patríte medzi cyklistov a sledujete vývoj technológií v oblasti cyklistiky, počas víkendovej akcie budete možnosť zažiť aj bezplatnú testovaciu jazdu na elektrobicykli značky HAIBIKE, GHOST, APACHE. K dispozícii budete mať niekoľko horských, cross aj urban bicyklov s elektromotorom a batériou, ktoré prinášajú úplne nový zážitok z cyklistiky. Testovacie jazdy budú prebiehať počas soboty 8.8. v okolí bufetu Vyza na Rusovskej hrádzi a v nedeľu 9.8.na konci Peknej cesty v Krasňanoch. Ak sa chystáte na víkendový cyklotrip, príďte sa posilniť proteínmi a zajazdite si ako ešte nikdy predtým.
 

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu