Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Z blata do nemocnice: VIDEO záchrany nešikovného muža, hasiči si s ním nevedeli rady

Tento muž mal nakoniec poriadny kus šťastia.
Tento muž mal nakoniec poriadny kus šťastia. (Zdroj: YouTube)

JINAN – Vďaka neopatrnosti sa stane všeličo, kurióznu situáciu zažili aj záchranári z čínskej provincie Šan-tung. Istý muž totiž spadol do mastnej lepkavej obrovskej bahennej kaluže, ktorú možno označiť dokonca za priekopu. Zapadol až do polovice tela, preto sa ho ani hasičom spočiatku nedarilo vytiahnuť. Celá dráma, ktorej sa prizerali aj všetci susedia, trvala niekoľko hodín.

Priekopa o rozlohe asi päť metrov s hĺbkou približne tri metre, sa stala mužovi takmer osudnou. Keďže zapadol bokom a naozaj hlboko, takmer mu bahno upchalo dýchacie cesty. Záchranári sa mu snažili pomôcť rôznymi vecami, skúšali konáre stromov, drevené laty, no s ničím sa im nedarilo ho úspešne vytiahnuť.

Nakoniec sa im ho pomocou lopát a piesku podarilo vyslobodiť, následne ho previezli do nemocnice. Pri celej záchrannej akcii pomáhali aj susedia. Ukázalo sa, že mužovi sa nič vážne nestalo, lekári skonštatovali, že žiadne veľké či vážne zranenia nemá. Kurióznym ponaučením je, že ešte aj pri kaluži blata by ste si mali dávať poriadny pozor.

Viac o téme: Pád do blataČínski záchranári
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu