Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Starenka (91) si myslela, že má v bruchu nádor: Röntgen odhalil ohromujúcu pravdu

Estela žije s plodom celé desaťročia Zobraziť galériu (3)
Estela žije s plodom celé desaťročia (Zdroj: YouTube)

LA BOCA - Estela Melendezová z Čile si myslela, že má v bruchu nádor. K lekárovi išla s malou dušičkou a čakala zlé správy. No keď ju vyšetril, zistil, že namiesto tumoru v sebe nosila plod. A to viac ako šesťdesiat rokov.

Deväťdesiatjedenročná dôchodkyňa vyhľadala lekársku pomoc po tom, ako si všimla hrču na bruchu. Lekár sa domnieval, že ide o tumor a už chcel ženu pripravovať na operáciu. No následný röntgen odhalil, že nešlo o žiadny tumor, ale plod v maternici. Jeho zvápenatené zvyšky sú tam už viac ako šesť desaťročí. Pre pacientku ale nepredstavujú žiadne zdravotné riziko.

Starenka (91) si myslela,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Estela netušila, že bola tehotná. So svojím manželom Manuelom (†91), za ktorého bola vydatá 74 rokov, sa pokúšali o dieťa, no bez úspechu. Aspoň si to mysleli.

Starenka (91) si myslela,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Plod, ktorý v sebe nosí, jej teraz túto túžbu pripomína. Keďže ale pre starenku nepredstavuje žiadne zdravotné riziko, ostane v jej tele. "Zvažovali sme operačný zákrok, no ten by bol pre pacientku zrejme nebezpečnejší než ponechanie plodu v maternici," uviedol ošetrujúci lekár.

Viac o téme: TumorČilePlod v maternici
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu