Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Tínedžerka (19) chcela byť krajšia: Dopadla hrôzostrašne, tento zákrok nikdy nepodstupujte!

Obočie sa jej celkom dobre zahojilo Zobraziť galériu (3)
Obočie sa jej celkom dobre zahojilo (Zdroj: profimedia.sk)

HIGH WYCOMBE - Devätnásťročná Britka prežívala poriadne muky po tom, ako si nechala novou procedúrou vylepšiť obočie. Čakala, že bude po zákroku krajšia, no stal sa pravý opak. Skončila prakticky zohyzdená, jej fotografie hovoria za všetko.

Polly Smithová nebola spokojná so svojím obočím, bolo podľa nej príliš nevýrazné. A tak sa rozhodla, že podstúpi HD úpravu obočia za 35 libier (50 eur), ktorá zahŕňa farbenie, voskovanie a vytrhanie. Dva dni predtým absolvovala v miestnom salóne test na citlivosť, aby sa zistila prípadná alergia na niektoré látky. Keďže dopadol negatívne, dievčine už nič nebránilo v tom, aby sa nechala skrášliť.

Počas zákroku aj bezprostredne po ňom sa neobjavili žiadne komplikácie. No na ďalší deň sa situácia radikálne zmenila. Obočie sčervenelo a zhrboľatelo a tínedžerke začali opúchať očné viečka. Dúfala, že sa z toho vyspí, tak si ľahla. No keď sa prebudila na tretí deň po ošetrení, jej vička boli opuchnuté až tak veľmi, že vôbec nemohla otvoriť jedno oko. "Strašne to bolelo, vyzerala som tak, akokeby mi dal niekto päsťovku do tváre," hovorí.

Tínedžerka (19) chcela byť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Toto je nočná mora každej ženy: Tínedžerka si ľahla spať, ráno neverila vlastným očiam

Polly išla do nemocnice, kde lekári zistili, že jej obočie je infikované. Predpísali jej pätnásť tabletiek denne, išlo o mix antibiotík, steroidov a antihistaminík, píše portál metro.co.uk. Odvtedy Smithovej obočie zožltlo a utvorili sa na ňom škaredé chrasty. Doktor ju varoval pred možnými trvalými následkami v podobe jaziev.

Tínedžerka (19) chcela byť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Bola to strašná skúsenosť. Možno sa na tom jedného dňa zasmejem, ale momentálne som z toho úplne hotová," dodala študentka tanca, ktorá vraj utrpela emocionálnu ujmu. Ostatným ľuďom podobné procedúry neodporúča, podľa nej to nestojí za to riziko.

Viac o téme: ObočieSpackaná plastika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu