Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Laura prežila nočnú moru: Kvôli rakovine jej vzali obe prsia, no plastika ju totálne zložila

Laura dostala novú šancu. Zobraziť galériu (3)
Laura dostala novú šancu. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Televízna relácia Spackané plastické operácie nie je pre divákov so slabými žalúdkami. Mnohí ju považujú za kontroverznú, pretože lekári Terry Dubrow a Paul Nassif v nej odhaľujú zákulisie nepodarených zákrokov svojich menej úspešných kolegov, ktorí pacientov a pacientky v niektorých prípadoch naozaj strašidelne doriadili. V novom diele sa ocitla aj Laura, ktorá si prešla doslova peklom. Po tom, čo jej museli odstrániť oba prsníky, sa následná plastika úplne zvrhla.

Obrie prsia žene (53) praskli a mohli ju zabiť: Drsné FOTO v článku šokovalo aj lekárov

Matke dvoch detí objavili hrčku v ľavom prsníku, pre ktorú jej urobili obojstrannú mastektómiu. Rakovinu napokon úspešne prekonala a po operácii jej poisťovňa vybrala plastického chirurga, ktorý jej mal vymodelovať prednosti, o ktoré kvôli krutej diagnóze prišla. Paradoxne však nešlo o žiadneho špecialistu na poprsie, a tak aj dopadol následný zákrok. Lekár ju zanechal s akýmisi neforemnými gučami a dokonca bez bradaviek. Laura zostala úplne šokovaná.

FOTO Laura prežila nočnú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Len ťažko si predstaviť, čo musí prežívať žena, ktorá najprv bojuje s rakovinou, aby sa jej napokon bridil pohľad na vlastné telo, pretože chirurg nebol schopný vykonať svoju prácu tak, aby za niečo stála. Preto prišla za Terry Dubrowom a Paulom Nassifom a vysvetlila, že jej jedinou túžbou je opäť sa cítiť normálne. Našťastie sa operácia, tentokrát už naozaj v rukách odborníkov, vydarila. Korekcia nielenže pridala prsiam plnosť, ale po tetovaní má už žena aj bradavky a dvorce.

FOTO Laura prežila nočnú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď Laura uvidela výsledok, mala slzy na krajíčku. Očakávala vraj možno tak 50-percentné zlepšenie, ale teraz je presvedčená, že je to takmer plných sto percent. Z estetického hľadiska sa tak konečne nemusí báť chodiť so svojimi kamarátkami na plaváreň alebo do fitness centra. Spokojnosť so svojím telom, sa určite aj odrazí aj na väčšej sebadôvere a psychickom zdraví.

Viac o téme: LauraSpackané plastické operáciaTerry DubrowPaul Nassif
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu