Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Drsná hra môže dostať babičku za mreže: Rozmaznanej vnučke splnila zvrátené prianie

Detská hra prekročila mieru únosnosti
Detská hra prekročila mieru únosnosti (Zdroj: Youtube/Sersh Taran)

JEKATERINBURG - Mala to byť len obyčajná prechádzka s vnučkou v parku, nebyť jedného podstatného detailu, ktorý pobúril okoloidúcich a zmobilizoval políciu i sociálnych pracovníkov. Celú drezúru nakrútili na video!

„Videl som dieťa pohybujúce sa po štyroch,“ opísal očitý svedok Aleksey Vlaskin, ktorého absolútne šokovalo, keď videl, ako babička venčí svoju vnučku na vôdzke. Dodal však, že dieťa sa evidentne zabávalo.

Na sociálnych sieťach zúri nebezpečný fenomén: Toto robia zúfalé mladé ženy kvôli deťom!

Incident „venčenia vnučky“ v parku vyvolal medzi ľuďmi ostrú polemiku. Niektorí si myslia, že išlo len o normálnu detskú hru, pri ktorej päťročné dieťa predstieralo, že je pes. Iní si myslia, že žiadny normálny rodič alebo starý rodič by sa takto s dieťaťom na verejnosti hrať nemal. Polícia, ku ktorej sa bizarné video medzičasom dostalo, označila ženu na videu za babičku dievčaťa. Počas výsluchu však babička mužom zákona uviedla, že sa vonku s dieťaťom iba hrala.

Pavel Astakhov, ruský detský ombudsman, vyzval príslušné orgány, aby celú epizódu vyšetrili a uvažovali o nej aj ako o trestnom čine, pretože vzniklo podozrenie, že by mohlo ísť o zanedbávanie či zneužívanie dieťaťa, uviedtol portál rt.com.

Viac o téme: PesParkBabičkaVnučkaVenčenieDetská hra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu