Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Detská hra na únos skončila brutálnym mučením chlapčeka (†6): Detaily ako z hororu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

CHIHUAHUA - Partia kamarátov dostala nápad, z ktorého mrazí. Deti si zaumienili, že sa budú hrať na únos ako vo filme a za obeť si vybrali najmladšieho chlapčeka, iba šesťročného Christophera. To, čo mu urobili, sa však vymyká chápaniu zdravého rozumu. Jeho telo cez víkend našli pochované v plytkom hrobe.

Christophera Raymundo Marqueza najprv pätica kamarátov nahovorila na hru, pri ktorej bude neďaleko domu zbierať vetvičky zo zeme. Len čo sa im ho podarilo vylákať ďalej, prezradili mu, že sa idú hrať na únos. Chlapčekovi zviazali ruky aj nohy a začali ho udierať palicou s tŕňmi. Následne doňho hádzali kamene a keď už bol na pokraji smrti, udusili ho palicou pritlačenou ku krku. Nakoniec ho ešte jeden z partie bodol do chrbta. Telo chlapčeka ukryli v jame, kde sa ho snažili zahrabať, uviedol Daily Mail.

Zverstvá Islamského štátu: Deti predávajú ako otrokov, ukrižujú či pochovávajú zaživa!

VIDEO Detská hra na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Cadenatres Noticias)

Podľa polície našli Christopherovo telo v plytkom hrobe v severomexickom meste Chihuahua dva dni potom, ako sa stratil. Podozrivými z vraždy je pätica detí vo veku od 12 do 15 rokov, jeden dvanásťročný chlapec, dve trinásťročné dievčatá a dvaja pätnásťroční chlapci. Traja detskí vrahovia majú však príliš nízky vek na to, aby ich mohli trestne stíhať.

Jama, v ktorej deti Christophera zahrabali
Zobraziť galériu (3)
Jama, v ktorej deti Christophera zahrabali  (Zdroj: Youtube/Denuncia MX oficial)

Štátny prokurátor Sergio Almaraz oznámil, že k vražde došlo v chudobnej miestnej štvrti a deti mali byť nielen susedmi, ale aj kamarátmi šesťročného chlapca. „Počas hry jeden pätnásťročný chlapec ostatným navrhol, aby Christophera zabili. Nemali  to pôvodne v pláne, ale bola to súčasť hry na únos,“ informoval prokurátor. O vražde sa polícia dozvedela prostredníctvom oznámenia matky jedného z pätnásťročných vrahov. On a druhý pätnásťročný chlapec budú teraz čeliť obvineniu z trestného činu, ostatní vzhľadom na svoj nízky vek (hranica trestnej zodpovednosti je v Mexiku stanovená na 14 rokov) nebudú súdení. Všetkých päť detí podstúpi psychologické testovanie a sociologické vyšetrovanie rodinného prostredia. Brutálna vražda Christophera ohromila celé Mexiko a prokurátor vyjadril výrazné znepokojenie. Detské zabíjanie podľa neho poukazuje na absenciu hodnôt a sociálny rozklad.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu