Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najšťastnejší pár na svete ľudia nenávidia: Neuveriteľne krásna dvojica provokuje týmto VIDEOm!

Jay a Alexis tvoria dokonalý pár.
Jay a Alexis tvoria dokonalý pár. (Zdroj: Istangram/Jay Alvarrez)

KALIFORNIA - Zabudnite na tradičné dovolenkové destinácie, kde sa ľudia na plážach tlačia hlava na hlave, aj na riskantné jedlá, pri ktorých nikdy netušíte, či ešte na druhý deň vyjdete z hotelovej izby po svojich. Dokonalý párik z Kalifornie vám totiž ukáže, čo znamená naozaj si užívať život plnými dúškami. Nielen že sú mladí, krásni a zjavne aj bohatí, ale navyše ešte aj šialene zaľúbení a spoznávajú tie najúžasnejšie zákutia našej Zeme. Nie je sa preto, čo diviť, že okrem obdivu, vzbudzujú aj závisť či dokonca nenávisť.

Dráma počas letu na dovolenku na Ibizu: Partičke Britov nechceli naliať, cestujúci zažili peklo

Jay Alvarrez a Alexis Renová vytvorili magické video, ktoré zobrazuje ich nikdy nekončiaci prieskum sveta a pre priemerného cestovateľa môže vyzerať ako z rozprávky. Záznam je v podstate poctou mladého fotografa svojej priateľke, ktorú zvelebil na záberoch z ciest, ktoré spolu podnikli.

Očarujúce video Jay nahral na svoj kanál na YouTube, kde zaznamenalo už vyše milión zhliadnutí. Klip s názvom "Dievča mojich snov", začína tým, ako mladík budí svoju vyvolenú tým, že jej do postele hodí vankúš. A jeho priateľka odetá len v bikinách, zo seba stiahne prikrývku a široko sa usmeje.

A potom už môžu diváci iba nadšene alebo závistlivo sledovať, ako sa dvojica kúpe v priezračnom mori, surfuje a necháva svoje dokonalé telá hladkať slnečnými lúčmi v tých najkrajších zákutiach našej zeme. Až dovtedy, kým na konci videa nekráča dievčina so sexi zadkom v ústrety západu slnka, aby sa mohla zobudiť do ďalšieho dobrodružného dňa.

To však nie je ani zďaleka všetko, je to len malá ochutnávka z chvíľ, ktoré už šťastný pár spolu zažil. So zvyškom sa zvyknú deliť na svojich účtoch na Instagrame a ich nasledovníci sa tak môžu aspoň vizuálne oddávať cestám, ktoré Jay a Alexis absolvovali.

 

 

soul blue @alexisren

Fotka uverejnená používateľom JAY ALVARREZ (@jayalvarrez),

Viac o téme: DovolenkaPriateľkaJay Alvarrez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu