Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tínedžerka (18) žije život, o akom sa ľuďom len sníva: Luxus vystavuje na internete

Clarisse Lafleurová
Clarisse Lafleurová (Zdroj: Instagram/Clarisse Lafleur)

SYDNEY - Clarisse Lafleurová minie viac peňazí na značkové oblečenie a doplnky, než väčšina ľudí utratí za celý rok. Po svete lieta prvou triedou alebo súkromným lietadlom, dovolenky trávi na palube super jácht a nakupuje u obľúbených návrhárov ako Christian Louboutin, Karl Lagerfeld či Valentino Garavani. Jej nákladný životný štýl zatiaľ financuje štedrý a bohatý otec, no ona sama sa už vraj nemôže dočkať, kedy začne pracovať, aby si mohla zarobiť vlastné peniaze.

Gabrielle (21) zarobí za jednu selfie na internete viac, než modelky za celý týždeň!

Clarisse je jedným z bohatých detí, ktoré fotografie zo svojho života zverejňujú na Instagrame. Internetoví užívatelia tak majú možnosť nahliadnuť do zákulisia mladej smotánky, ktorá sa hrdí luxusnými športovými vozidlami, párty vo vírivke a popíjaním drahého šampanského.

Mladá dievčina, ktorá jazdí na Maserati, však chápe, že veľa ľudí považuje tento životný štýl za veľmi negatívny. Podľa nej byť bohatý neznamená rozhadzovať peniaze na čo najviac vecí a hoci v značkovom oblečení vyzerať potom ako obvešaný vianočný stromček. Treba mať v prvom rade vkus a štýl.

Clarisse vyrástla v Novej Kaledónii, jej dedko Jacques Lafleur bol politikom a jej otec je úspešným podnikateľom, ktorý vlastní spoločnosti na import/export v Novej Kaledónii a vo Francúzsku, továrne na výrobu papiera a plastov, hotely, reštaurácie a noviny. Dcéra v súčasnosti študuje na univerzite na Zlatom pobreží, kde zostane až do roku 2018, kedy sa pripojí k rodinnému podnikaniu. Svoju kariéru by neskôr chcela zamerať viacerými smermi, zaujíma a o módu a plánuje sa dozvedieť, čo najviac o tomto biznise.

Štúdium jej však zatiaľ nezaberá všetok voľný čas, takže chodí nakupovať s priateľmi, navštevuje posilňovňu a cestuje po svete. Minulý rok bola lyžovať vo francúzskych Alpách, pozrela sa do Monaka, Dubaja i na Fidži. "Mám bankový účet a veľmi štedrého otca; chce to, čo je najlepšie pre svoje deti a hovorí, "dajte mi vedieť, ak budete potrebovať viac," povedala pre Mail Online dievčina, ktorá dáva nahliadnuť do svojho života prostredníctvom sociálnych médií a na Instagrame už má 15-tisíc nasledovníkov.

Komentáre, ktoré dostáva, ale nebývajú vždy len pozitívne. Ako blondínku ju ľudia považujú za hlúpu a niekto jej dokonca na Twitteri už želal aj to, aby dostala rakovinu. Iní zase Clarisse presviedčajú, aby prestala utrácať na hlúposti a dala peniaze radšej na charitu. Nevedia totiž, že jej rodina založila vlastnú charitatívnu organizáciu, ktorá pomáha študentom platiť univerzitné poplatky. Na druhej strane jej niektorí ďakujú za zverejnené fotografie, ktoré ich motivujú vypracovať sa a dosiahnuť jej životnú úroveň.

 

☀️

Zveřejnil(a) Clarisse Lafleur dne 2. květen 2015
 

Live in the sunshine, swim in the sea, drink the wild air. <3

Zveřejnil(a) Clarisse Lafleur dne 5. září 2013
 
Zveřejnil(a) Clarisse Lafleur dne 9. prosinec 2013
Viac o téme: Clarisse Lafleurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu